Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για κάποια πράγματα που συνέβησαν, οι τελικοί στην Ελλάδα είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη!»

Μπαρτζώκας: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για κάποια πράγματα που συνέβησαν, οι τελικοί στην Ελλάδα είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη!»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο πολύ υψηλό επίπεδο των φετινών τελικών, ενώ παράλληλα στάθηκε στα πράγματα που επηρέασαν τον Ολυμπιακό, και τον τρόπο που θα έπρεπε να τα διαχειριστεί.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τρίτο τελικό , ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία που καθόρισαν την έκβαση της αναμέτρησης, αλλά παράλληλα στάθηκε σε όσα έγιναν στο ματς και στην ευθύνη των δύο προπονητών στη διαχείριση του αποτελέσματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε αποφασιστικά. Εμείς δεν παίξαμε στα στάνταρ μας, τουλάχιστον σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παίξουμε με ένταση στην άμυνα γιατί φορτώθηκαν όλοι οι παίκτες μας από νωρίς με φάουλ. Δυο, τρία, τέσσερα φάουλ... Αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε αδόκιμα σχήματα. Η ένταση στην άμυνα που έπρεπε να έχουμε δεν ήταν η κατάλληλη. Αλλά η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη. Δύσκολα θα τελείωνε αυτή η σειρά 3-0. Θα προετοιμαστούμε τώρα για τον αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδό μας».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν είναι τόσο υψηλό τέμπο. Είναι καλή εκτέλεση. Η ποιότητα των ομάδων είναι δεδομένη. Υπάρχει βέβαια πνευματική κούραση και από τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι εμείς πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας, στο ομαδικό παιχνίδι μας αμυντικά και επιθετικά. Να είμαστε αυτοί που πρέπει την Τετάρτη. Δεν θεωρώ ότι εμείς είμαστε χειρότερη επιθετική ομάδα από τον Παναθηναϊκό, ούτε ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερη αμυντική ομάδα από εμάς. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του... φυσιογνωμία. Απλώς σήμερα ήμασταν ανέτοιμοι πνευματικά για κάποια πράγματα που συνέβησαν στο γήπεδο, έπρεπε να ήμασταν πιο αποφασιστικοί, ειδικά στο σημείο που περάσαμε μπροστά στο σκορ. Παίξαμε 4-5 κακές άμυνες και δώσαμε τρεις μπάλες στα χέρια τους».

Για τον ρόλο των προπονητών των δυο ομάδων ώστε να κρατήσουν συγκρατημένους τους παίκτες, επεσήμανε: «Να μιλήσω από την πλευρά μου, γιατί ο κύριος Αταμάν έχει αποβληθεί στα προηγούμενα παιχνίδια, οπότε δεν είχαμε την ίδια αντίδραση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ. Το να ανταλλάξει κάποια λόγια ο Σλούκας με τον Κάνααν είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είδα τα Βίρτους-Αρμάνι, Φενέρ-Εφές, Ρεάλ-Μούρθια. Η γνώμη μου είναι οι εξής. Οι τελικοί στην Ελλάδα από πλευράς ποιότητας είναι οι καλύτεροι. Το καλύτερο ντέρμπι όσον αφορά το μπάσκετ που παίζεται, την ένταση του παιχνιδιού και το διακύβευμα».

 
 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0