Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 5-0: Απολαυστική «πεντάρα», με Μπέλινγχαμ και Βινίσιους να ανάβουν... φωτιές! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 5-0: Απολαυστική «πεντάρα», με Μπέλινγχαμ και Βινίσιους να ανάβουν... φωτιές! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει πλέον και... μαθηματικά την La Liga, το πανηγύρισε με τους οπαδούς της, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Την Τρίτη (14/05) υποδέχθηκε την Αλαβές εν όψει της 36ης αγωνιστικής και με μια... άνετη «πεντάρα» επικράτησε (5-0), επισφραγίζοντας την κυριαρχία της.

Αέρα... προπόνησης είχε το ματς μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Αλαβές, μιας και οι Μαδριλένοι δεν είχαν να αγχωθούν για τίποτα. Η La Liga τη φετινή σεζόν τους ανήκει, επομένως απλώς μένουν να ολοκληρωθούν οι τυπικές αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το επίσημο τέλος του πρωταθλήματος.

Ακόμη και σε χαλαρούς ρυθμούς, η «βασίλισσα» είναι... άχαστη και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν. Το σκορ άνοιξε το... νέο αίμα της ομάδας, Τζουντ Μπέλινγχαμ, ύστερα από μια σέντρα ακριβείας του Κρος στο 10’, με το σουτ να είναι τόσο γρήγορο που ο τερματοφύλακας δεν είχε καμία ελπίδα να αντιδράσει.

Στο 27’ ο Βινίσιους αυτή τη φορά, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει δεχθεί κριτική, «τσίμπησε» την πάσα του Καμαβινγκά και σημείωσε το 2-0, ενώ το 3-0 ήρθε έπειτα από ένα τρομερό σουτ... δια ποδός Βαλβέρδε, με τα μισά εύσημα να δίνονται στην «έξυπνη» πάσα του Μπέλινγχαμ.

Στο 55’ μια αμφιλεγόμενη φάση έλαβε χώρα, με τον Μεντί να πέφτει μέσα στη περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σα να μη συνέβη απολύτως τίποτα. Στο 70’ ο Βινίσιους και πάλι με ασίστ του Μπέλινγχαμ έδωσε την απάντηση του, ενώ το τελικό 5-0 σημείωσε το «πουλέν» της ομάδας, Αρντά Γκιουλέρ, δικαιώνοντας τον Αντσελότι.

Η Ρεάλ προσέθεσε ακόμη μια νίκη στο... δυναμικό της, δίνοντας συνέχεια στους ξέφρενους πανηγυρισμούς της στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Μιλιτάο (72’ Ρούντιγκερ), Μεντί, Βαλβέρδε (83’ Μάρτιν), Καμαβινγκά (62’ Γκιουλέρ), Κρος (72’ Θεμπάγιος), Ροντρίγκο, Μπέλινγχαμ, Βινίσιους Τζούνιορ

Αλαβές (Λ. Γκαρθία): Ογουόνο, Γκοροσάμπελ (62’ Τενάλια), Αμπκάρ, Μαρίν, Ντουάρτε, Γκεβάρα (62’ Γκουρίντι), Μπλάνκο, Σόλα (62’ Αλκαΐν), Χάγκι (71’ Πανιτσέλι), Ριόχα, Ομορόντιον (77’ Ρεμπάχ)

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0