Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3: Ανατροπή – έπος, προσπέρασε τη Γιουνάιτεντ και θέλει… Ευρώπη! (video)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3: Ανατροπή – έπος, προσπέρασε τη Γιουνάιτεντ και θέλει… Ευρώπη! (video)

Τι παιχνίδι, τι «έπος», τι γυρίζει η Τσέλσι ξανά… Φοβερή αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που στο 79ο λεπτό έχανε δίκαια, αλλά στο 82’ ήταν σε θέση… Ευρώπης! Τέσσερα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, πέντε γκολ συνολικά (2-3), απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τζάκσον.

Ήταν πραγματικά ένα επικό παιχνίδι. Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε πλέον απαλλαγεί από το άγχος της παραμονής στην Premier League, ενώ η Τσέλσι γνώριζε πως είχε μία «χρυσή» ευκαιρία να κερδίσει στο «Σίτι Γκράουντ», να πάει στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ανέβει στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Πώς όμως φτάσαμε στο τελικό 3-2 υπέρ των Λονδρέζων και σε μία απίθανη ανατροπή 120 δευτερολέπτων; Το παιχνίδι είχε καταπληκτικό ρυθμό εξαρχής και ο Κρις Γουντ ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό από κοντά.

Η Τσέλσι τον «τιμώρησε», ο Πάλμερ «έφτιαξε» γκολ για τον Μούντρικ και ο τελευταίος δεν αστόχησε, για να κάνει το 1-0 στο 8ο λεπτό.

Η απάντηση των γηπεδούχων όμως, ήταν άμεση. Μία εκτέλεση φάουλ του Γκιμπς Γουάιτ στο 16ο λεπτό έφτασε στον Μπολί και αυτός σκόραρε για το 1-1. Από εκεί και έπειτα, ξεκίνησε η… παράνοια.

Είχε δοκάρι ο Γιέιτς στο 53ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, η Νότιγχαμ είδε τον Γκιμπς Γουάιτ να στέλνει ξανά την μπάλα στο δοκάρι, από το… μισό μέτρο. Η μπάλα έφτασε στον Γουντ, αυτός αστόχησε και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και τη συμπλήρωση μίας ώρας.

Πέντε λεπτά μετά, η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έδειξε πως είναι ακόμη… εδώ. Δοκάρι για τον Τιάγκο Σίλβα αυτή την φορά, προτού ο Χάντσον Οντόι κάνει το 3-1 στα… δοκάρια, μην μπορώντας στο 71’ να κερδίσει τον Πέτροβιτς.

Η δικαίωση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε στο 75ο λεπτό, με την μπάλα αυτή την φορά να μην σταματά στο δοκάρι, από την προσπάθεια του Χάντσον Οντόι, αλλά να σηματοδοτεί το πρώτο προβάδισμα της ομάδας του Νούνο στο παιχνίδι.

Το μομέντουμ ήταν μαζί της, αυτή ήλεγχε το παιχνίδι και τον ρυθμό. Με κάποιον… αδιανόητο τρόπο όμως, οι «μπλε» γύρισαν το ματς σε δύο λεπτά! Ισοφάρισε αρχικά ο Ραχίμ Στέρλινγκ με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ στο 80΄.

Και προτού η Νότιγχαμ αντιληφθεί πως της αρκεί και ο βαθμός για τη… μαθηματική σωτηρία, η οποία πάντως είναι δεδομένη, βρέθηκε να χάνει ξανά. Τρομερή ανάπτυξη της Τσέλσι, ασίστ ο Ρις Τζέιμς και η απόλυτη ανατροπή φέρει την υπογραφή του Τζάκσον.

Είχαμε καθυστερήσεις, προσπάθησε η Φόρεστ να απαντήσει ξανά, αλλά η Τσέλσι ήθελε πολύ το τρίποντο και το πήρε. Τεράστιο «διπλό» σε ένα επικό ματς και πλέον, ισοβαθμία με τη Νιούκαστλ, με φόντο την Ευρώπη. Όλα ανοιχτά για την εκπληκτική – ανά διαστήματα – ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0