Football Talk

«Έσπασε τα δοκάρια, όπως '05 με τον Ολυμπιακό»: Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ, θύμισε Κατσουράνη και Σέζαρ! (video)

«Έσπασε τα δοκάρια, όπως '05 με τον Ολυμπιακό»: Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ, θύμισε Κατσουράνη και Σέζαρ! (video)
Δεν περιγράφεται με λόγια, η χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό! Και πολύ λογικά, θύμισε το... τριπλό δοκάρι απέναντι στον Ολυμπιακό το 2005!
Μία «ανάσα» από ένα τρίτο γκολ έφτασε η ΑΕΚ στο 61ο λεπτό (πριν το βρει τελικά με τον Ελίασον στο 69'), στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League!

Αρχικά, ο Πινέδα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να «σταματά» στο οριζόντιο δοκάρι του Ντραγκόφσκι!

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Πόνσε προσπάθησε να πάρει το «ριμπάουντ», τα κατάφερε, αλλά μετά από παρέμβαση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, είδε την μπάλα να καταλήγει ξανά στο δοκάρι!

Κάπως έτσι, το μυαλό πολλών γύρισε σε εκείνον τον ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!



Τότε, ο Κατσουράνης σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι και ο Ζούλιο Σέζαρ άλλη μία, στην ίδια φάση!

Το φοβερό εκείνου του παιχνιδιού; Πως η ΑΕΚ το ολοκλήρωσε με πέντε δοκάρια στο σύνολο: τρία του Κατσουράνη, ένα του Ζούλιο Σέζαρ κι ένα του Βλάνταν Ίβιτς!

Και για «κερασάκι» στο... Όσκαρ ατυχίας; Το ματς έληξε στο 0-1 για τον Ολυμπιακό, από ένα γκολ του Τζόρτζεβιτς στο 8ο λεπτό!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0