Football Talk

Ιωαννίδης: «Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»!

Ιωαννίδης: «Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»!

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Φώτης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην απόδοσή του, στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, καθώς και στις φήμες που απασχόλησαν το όνομά του στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού (5-0) στη Λαμία και στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά τον αγώνα έδωσε απαντήσεις για τα όσα ακούστηκαν μεσοβδόμαδα, λέγοντας πως ο ίδιος πρόκειται να απαντά μόνο μέσα στο γήπεδο.

Επεσήμανε επίσης πως στόχος του είναι να βοηθά όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα του, προκειμένου αυτή να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για το υπάρχει αγωνία για το ματς την Τετάρτης με την ΑΕΚ:

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αγωνία δεν υπάρχει. Ετοιμαζόμαστε απλώς για ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήδη το μυαλό μας βρίσκεται εκεί και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το αν δείχνει στον κόσμο ότι θέλει να το πάρει μόνος του αυτό το πρωτάθλημα:

«Στόχος μου είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό έχω πει. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι».

Κατά τη γνώμη του, πως βελτιώνεται ένας ποδοσφαιριστής:

«Γενικά δεν βλέπω πολύ ποδόσφαιρο. Αλλά παρατηρώ (εννοείται) τους μεγάλους επιθετικούς. Αυτά τα πράγματα μπορούσα και τα έκανα από πριν. Απλώς πλέον τα κάνω με μεγαλύτερη συχνότητα. Είναι πράγματα που τα έκανα και στο παρελθόν».

Για το αν θέλει να πει κάτι για όσα ακούστηκαν για αυτόν μέσα στην βδομάδα:

«Δεν έχω να πω κάτι. Η απάντησή μου πρόκειται να δοθεί στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται και είμαι δίκαιος. Οπότε δεν είχα να φοβηθώ κάτι» κατέληξε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0