Football Talk

Η ΑΕΚ «χάλασε» το φετινό... χόμπι του Άρη, δεν έγινε το Νο.5 και παρέμεινε πρώτη! (video)

Η ΑΕΚ «χάλασε» το φετινό... χόμπι του Άρη, δεν έγινε το Νο.5 και παρέμεινε πρώτη! (video)

Δεν «απέδρασε» απλώς, από το Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΑΕΚ δεν επέτρεψε στον Άρη να συνεχίσει την αγαπημένη του φετινή συνήθεια!

Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη (21/04, 1-2) για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, χάρη στο γκολ του Άμραμπατ, πανηγυρίζοντας έτσι ένα σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη του τίτλου.


Παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 72 βαθμούς, έχοντας έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «λυτρώθηκε» λίγα λεπτά πριν το τέλος, βάζοντας τέλος στη… συνήθεια του Άρη να «γκρεμίζει» από την κορυφή τους πρωτοπόρους, όταν τους συναντάει τη φετινή σεζόν.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ο Άρης έφερνε τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ το γνώριζε καλά, με πιο πρόσφατη την ισοπαλία με 3-3 στο Κλ. Βικελίδης (03/03), στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, που την… έριξε από την πρώτη θέση.


Η «Ένωση» δεν ήταν το πρώτο «θύμα» του Άρη, καθώς στην 12η αγωνιστική, οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 2-0 του Παναθηναϊκού και στην 17η αγωνιστική νίκησαν με 2-1 τον ΠΑΟΚ.


Απέναντι στους συμπολίτες τους μάλιστα, το έχουν ξανακάνει, στην πρεμιέρα των Play Offs, όταν «απέδρασαν» από την Τούμπα με το γκολ του Μορόν (10/03, 0-1).

Και στις τρεις περιπτώσεις, τόσο το «τριφύλλι», όσο και ο «Δικέφαλος του Βορρά» που ήταν πρωτοπόροι, έπεσαν στη δεύτερη θέση.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Η ΑΕΚ, που με το σφύριγμα της σέντρας στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν πρώτη στη βαθμολογία, κατάφερε με τη λήξη του ματς να… χαλάσει το φετινό «χόμπι» της ομάδας του Άκη Μάντζιου, παραμένοντας στην κορυφή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0