Football Talk

«Υπόκλιση» Sofascore σε Ιωαννίδη - Μπακασέτα: «Τέλεια εμφάνιση!»

«Υπόκλιση» Sofascore σε Ιωαννίδη - Μπακασέτα: «Τέλεια εμφάνιση!»

Η επίσημη σελίδα του Sofascore στο Instagram ξεχώρισε τις «μαγικές» εμφανίσεις τόσο του Φώτη Ιωαννίδη, όσο και του Τάσου Μπακασέτα κόντρα στη Λαμία!

Ο Παναθηναϊκός έστησε… πάρτι στη Λαμία (21/04, 0-5), ωστόσο το εμφατικό του πέρασμα, είχε σαφέστατα την υπογραφή δύο παικτών!


Ο λόγος φυσικά για τους Φώτη Ιωαννίδης και Τάσο Μπακασέτα, που είχαν συμμετοχή στα τέσσερα από τα πέντε γκολ του «τριφυλλιού».

Κατ’ αρχήν, ο πρώτος μοίρασε το δεύτερο γκολ των «πρασίνων», που σημείωσε ο Μπακασέτας, για να πετύχει έπειτα ο ίδιος το τρίτο και το πέμπτο γκολ, «σφραγίζοντας» τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ σε αμφότερα τα γκολ του Έλληνα επιθετικού.


Ήταν και οι δύο σε εξαιρετική ημέρα και όπως είναι λογικό, όσα έκαναν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις εμφανίσεις τους εξύμνησε με story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το Sofascore!

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον Φώτη Ιωαννίδη, όπως έγραφε στην καρτέλα του, είχε βαθμολογία 9.6, καθώς εκτός από τη συμμετοχή του στα γκολ, είχε τρεις πάσες κλειδιά, αλλά και 10/15 επιτυχημένες ντρίμπλες.

ιωαννσ_1.jpg

Από την άλλη πλευρά, για τον Μπακασέτα, χαρακτήρισε το παιχνίδι του ως «τέλειο»! Τι έλεγε η καρτέλα του; Δύο γκολ, δύο ασίστ και 4 πάσες κλειδιά!

μπακακα_1.jpg

Πώς λοιπόν, να μην «κεντρίσουν» τα βλέμματα οι δυο τους;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0