Football Talk

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1: Ούτε και τώρα ηττήθηκε, τη «λύτρωσε» ο Στάνισιτς στο 97’! (video)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1: Ούτε και τώρα ηττήθηκε, τη «λύτρωσε» ο Στάνισιτς στο 97’! (video)

Δεν λέει να χάσει! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε ξανά όρθια, ισοφάρισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις (1-1) και συνέχισε την αήττητη φετινή της πορεία. Έχασαν έδαφος στη μάχη της τετράδας οι Βεστφαλοί που έμειναν στο -2 από τη Λειψία.

Στο Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερ Λεβερκούζεν βρέθηκαν αντιμέτωπες για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga, μετά τις επιτυχίες τους στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα.

Σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, που στέφθηκε πρωταθλήτρια την περασμένη αγωνιστική, δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τον Γκριμάλντο, τα σουτ του οποίου κατέληξαν άουτ.

Η Ντόρτμουντ έκανε αισθητή την παρουσία της με τον Ζάμπιτσερ και τον Χραντέτσκι να του λέει «όχι».

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς βρισκόταν σε ισορροπία, με τη Λεβερκούζεν να έχει την μπάλα στα πόδια της, αλλά οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικές. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στις «ασπιρίνες» στο 68ο λεπτό, με τον Τέλα να σημαδεύει τον Κόμπελ από κοντά.  

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, οι Βεστφαλοί βρήκαν το γκολ με τον Φίλκρουγκ στο 81’. 


Ωστόσο, η Λεβερκούζεν αρνήθηκε ξανά να... χάσει, ισοφάρισε στην τελευταία φάση του ματς με τον Στάνισιτς, μετά από εκτέλεση κόρνερ, και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βεστφαλία. Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί στο φινάλε από τον Αλόνσο!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έν. Τέρζιτς): Κόμπελ, Ριέρσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν (46’ Βολφ), Τζαν (69’ Νμετσά), Σάντσο (69’ Ρόις), Ζάμπιτσερ, Μπραντ (83’ Εζτζάν), Μπινόι-Γκίτενς (83’ Ντουρανβίλ), Φίλκρουγκ

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τσ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Τα, Χινκαπιέ (84’ Μπόνιφεϊς), Στάνισιτς, Άντριχ, Τζάκα, Γκριμάλντο, Φρίμπονγκ, Χόφμαν (83’ Σικ), Τέλα (70’ Βιρτς)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0