Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Πρωτάθλημα δεν πήρε, όμως... ξέσπασε με «πεντάρα» (video)

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Πρωτάθλημα δεν πήρε, όμως... ξέσπασε με «πεντάρα» (video)

Τι και αν ο πρωταθλητής της Bundesliga αυτή τη σεζόν αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε; Το πρωτάθλημα και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται, με την Ουνιόν Βερολίνου να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο (20/04). Οι Βαυαροί επιβλήθηκαν με άνεση, παίρνοντας μια εύκολη νίκη (5-1) και το «τρίποντο».

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη... χαμμένη αυτής της σεζόν, μιας και μετά από 11 σερί πρωταθλήματα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν εξάλειψε το... μονοπώλιο. Ισχύει άραγε η κατάρα του Κέιν; Κανείς δεν ξέρει, όμως σημασία έχει η ομάδα του Τούχελ να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και σίγουρα εντός τετράδας, αν θέλει να βρεθεί στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Η Ουνιόν Βερολίνου, από την άλλη, προσπαθεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό και έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στους Βαυαρούς. Για τα σχεδόν πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης έβγαζε καλή αντίσταση, όμως οι φιλοξενούμενοι... βρήκαν πόρτα ανοιχτή και μπήκαν.

Στο 29’ ο Γκορέτσκα αξιοποίησε μια τεράστια ευκαιρία που του εμφανίστηκε, σουτάρoντας ψύχραιμα και κερδίζοντας το προβάδισμα. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, στο 46’, ο Χάρι Κέιν πέτυχε ένα ωραίο γκολ με φάουλ από μέση απόσταση και αύξησε το προβάδισμα.

Είναι να μην ξεκινήσει η Μπάγερν, και μετά την ανάπαυλα συνέχισε ακόμη πιο δυναμικά. Στο 53’ ο Μίλερ σκόραρε με ένα θαυμάσιο σουτ, στο 62’ ο Τελ εκτέλεσε εύστοχα με ασίστ του Κέιν και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μίλερ υποδέχθηκε την σέντρα του Γκορέτσκα και σημείωσε το 5-0.

Η οικοδέσποινα κατάφερε να σκοράρει έστω και μια φορά, με τον Φερτέσεν να πετυχαίνει στο 91' ένα... τυχερό γκολ. Μπορεί πρωτάθλημα να μην πήραν τη φετινή σεζόν οι Βαυαροί, όμως συνεχίζουν απτόητοι, έχοντας ως στόχο την δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουνιόν Βερολίνου (Ν. Μπιέλιτσα): Ρόνοβ, Ντούκι, Βογκτ, Λέιτε (59’ Γιουράνοβιτς), Τρίμελ (59’ Κάουφμαν), Τουσάρ, Γκόζενς, Σάφερ (59’ Λαϊντουνί), Άρονσον, Βόλαντ (70’ Κνότσε), Χόλερμπαχ (59’ Φερτέσεν)

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Νόιερ, Κίμιτς (70’ Μαζραουί), Κιμ Μιν-Τζάε (59’ Ουπαμεκανό), Ντάιερ, Ντέιβις, Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα (71’ Λάιμερ), Μίλερ (84’ Ζβόναρεκ), Τσούπο-Μότινγκ (71’ Σαραγόσα), Τελ, Κέιν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0