Football Talk

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: «Ανάσα» παραμονής με τρομερή ανατροπή σε τέσσερα λεπτά!

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: «Ανάσα» παραμονής με τρομερή ανατροπή σε τέσσερα λεπτά!

Σπουδαίο «διπλό» παραμονής πήρε η Κηφισιά που έφερε… τούμπα την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και νίκησε με 2-1. Στο -1 πλέον η ομάδα του Κώστα Μπράτσου από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κηφισιά φιλοξενήθηκε στην έδρα του Ατρομήτου για την 5η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League. Νωρίτερα, η ήττα του Βόλου στην Κρήτη από τον ΟΦΗ «βόλεψε» την ομάδα του Κώστα Μπράτσου στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έβγαλε αντίδραση και έκανε την ανατροπή.

Στα πρώτα λεπτά, η Κηφισιά είχε την πρωτοβουλία στις κινήσεις, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Αγκιμπού εκμεταλλεύτηκε τη λάθος μπαλιά του Τσάπαν, βγήκε μόνος του απέναντι στον Νικοπολίδη και πλάσαρε σωστά για το 1-0 στο 16’.

Η Κηφισιά είχε μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς να περνάει άουτ στο 23ο λεπτό.

Στην επανάληψη, η Κηφισιά έφτασε στην απόλυτη ανατροπή. Στο 64’, ο Σνάιντερλαν αξιοποίησε την εκτέλεση φάουλ του Πρίτσα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά, αυτή τη φορά με τον Σάντος που πήδηξε ψηλότερα από όλους στη σέντρα του Κλωναρίδη βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η ομάδα του Μπράτσου κράτησε μέχρι το φινάλε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί λίρα-εκατό στον αγώνα που δίνει για την παραμονή.


Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς):
Μαρκετζάνι, Τριμμάτης (67’ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73’ Κυβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κουντέ, Γκονζάλες, Βρακάς (62’ Ρομπέγ), Βαλένσια, Καμαρά, Αντζιέλσκι (62’ Βέργος)

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Νικοπολίδης, Βαφέας, Tσάπαν, Σνάιντερλαν, Μιλίσεβιτς, Σολόα, Τσανάτζια (59’ Μπιφουμά), Σάντος (75’ Γκόμπελιτς), Πρίτσας (82' Τετέι), Μενέντες (46’ Κλωρανίδης), Οζέγκοβιτς (83' Γιόβαντσιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0