Football Talk

Με Αϊτόρ αλλά δίχως Παλάσιος – Τζούρισιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία!

Με Αϊτόρ αλλά δίχως Παλάσιος – Τζούρισιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία!

Ο Φατίχ Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές του ταξιδεύουν στη Λαμία, με τον Τούρκο προπονητή να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σεμπάστιαν Παλάσιος και Φίλιπ Τζούρισιτς

Η 6η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League βρίσκεται «προ των πυλών» (21/04) και οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Λαμία με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει γερά στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» τέθηκε εκτός μάχης, καθώς στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα. Για την κατάσταση του Αργεντίνου δεν υπάρχει κάτι νεότερο, καθώς όπως φαίνεται παρέμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έγινε γνωστή και από αυτή απουσιάζουν τα ονόματα των Παλάσιος και Τζούρισιτς, ενώ αντίθετα σε αυτή βρέθηκε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Αναλυτικά: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Χουάνκαρ, Αράο, Ρούμπεν, Βιλένα, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ζέκα, Γερεμέγεφ, Σένκεφελντ και οι Μάγκνουσον και ΠάλμερΜπράουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0