Football Talk

Ο Παναθηναϊκός… καθάρισε με τον «μάγο» Μπερνάρ και έκανε 3η ανατροπή στα Play Offs!

Ο Παναθηναϊκός… καθάρισε με τον «μάγο» Μπερνάρ και έκανε 3η ανατροπή στα Play Offs!

Ο Μπερνάρ πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον «οδήγησε» σε μία ακόμη ανατροπή στα Play Offs της Stoiximan Super League.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Παιχνίδι που ξεκίνησε με «ε δεν γίνεται πάλι», ευτυχώς τελείωσε με «τι κάνει ο άνθρωπος».

Ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (14/4) υποδέχθηκε την Λαμία για να «κλείσει» τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο των Play Offs της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως με… μάγο Μπερνάρ, τα ανέτρεψαν όλα και πήραν το τρίποντο.

Ο αγώνας με την Λαμία αποτελεί το 4ο παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» βρίσκονται πίσω στο σκορ και το 3ο το οποίο καταφέρνουν να ανατρέψουν, μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Πράγματι, το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετή κινητικότητα από τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ, όμως στο πρώτο λάθος, στην πρώτη ευκαιρία της Λαμίας, δέχτηκε γκολ. Άπαντες σε αυτό το γκολ, αναφώνησαν: «ε δεν γίνεται να ζούμε πάλι την ίδια ιστορία».

Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι ο Παναθηναϊκός δεν αποσυντονίστηκε και δεν έχασε τον ειρμό του και βρήκε άμεσα απάντηση με τον Τσέριν. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη επιθετική ορμή και διάθεση, αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα. Ο Μπερνάρ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την ομάδα από το χέρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος από το πρώτο ημίχρονο, είχε την δυνατότητα να σκοράρει σε ροή αγώνα, όμως δεν τα κατάφερε και το... άφησε για το δεύτερο. Στο 87ο λεπτό, ο «el mago» μετά από μπαλιά του Ιωαννίδη, «χόρεψε» Κοσέλεφ και Βασιλαντονόπουλο και έκανε το 3-1.

Ο Μπερνάρ, είναι ηλίου φαεινότερο πως το έχει βάλει σκοπό να φύγει από την Ελλάδα πρωταθλητής, καθώς οι εμφανίσεις τους τελευταίους τέσσερις -και πλέον- μήνες στην ομάδα είναι μαγικές και βοηθάει τα μέγιστα. Τέτοιους ποδοσφαιριστές χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, να… ματώνουν και να κάνουν «κατάθεση» ψυχής σε κάθε αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση φυσικά έκαναν και οι Ιωαννίδης – Μπακασέτας, χωρίς να σκοράρουν, αλλά ήταν μετρ στην δημιουργία.

Η δουλειά, λοιπόν, έγινε και την ερχόμενη Κυριακή (21/4) το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει και πάλι την Λαμία στο «ΔΑΚ Λαμίας». Αυτό που διαπιστώσαμε στο παιχνίδι της Λεωφόρου είναι πως το 4-2-2, ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματικό και να χρειάζεται να δώσει «βάρος» στα άκρα για να πλαγιοκοπήσει.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0