Football Talk

Τερίμ: «Κάνω πλάκα στον Μπερνάρ, του λέω να μείνει άλλον έναν χρόνο!» (video)

Τερίμ: «Κάνω πλάκα στον Μπερνάρ, του λέω να μείνει άλλον έναν χρόνο!» (video)

Εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας (14/04, 3-1) εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από τος εις βάρος του σκορ, ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λαμία για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ.

Ικανοποιημένος ο Φατίχ Τερίμ με τη νίκη του «τριφυλλιού», κάτι που έκρυψε στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Τέτοια ματς είναι δύσκολα αν δεν βρεις το πρώτο γκολ. Βρήκανε εκείνοι το πρώτο γκολ και εμείς μετά ψάξαμε να ισοφαρίσουμε πρώτα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, βρήκαμε τις φάσεις που θέλαμε, χάσαμε πολλά γκολ. Νικήσαμε 3-1, οι οπαδοί σήμερα χάρηκαν που παίξαμε καλά. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίζεις στις πέντε η ώρα με 30 βαθμούς, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σκεφτόμαστε ένα-ένα τα ματς, μόνο μια ομάδα μπορεί να πάρει και πρωτάθλημα, και Κύπελλο φέτος. Είτε πάρουμε είτε όχι το πρωτάθλημα, θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Πολύ σημαντικός παίκτης ο Μπερνάρ, μεγάλος. Καμιά φορά του κάνω πλάκα, του λέω μήπως ενημερώσει την Ατλέτικο Μινέιρο ότι θα μείνει για άλλον έναν χρόνο. Είναι βέβαια μισή πλάκα και μισό αυτό που θέλουμε. Έβαλε ένα γκολ που θα συζητιέται καιρό». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0