Football Talk

Βόλος – Ατρόμητος 2-2: Βαθμός… ανάσα από το «χρυσό» πόδι του Γκλάβτσιτς (video)

Βόλος – Ατρόμητος 2-2: Βαθμός… ανάσα από το «χρυσό» πόδι του Γκλάβτσιτς (video)

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει έναν «χρυσό» βαθμό στον αγώνα που δίνει για την παραμονή του στη κατηγορία, χάρη στην τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς που «πλήγωσε» τον Ατρόμητο (13/04, 2-2).

Ο Βόλος συνεχίζει να δείχνει πως δεν έχει σκοπό να αποχαιρετίσει την Stoiximan Super League και στην 4η αγωνιστική των Play Offs, πήρε έναν σπουδαίο βαθμό απέναντι στον Ατρόμητο (13/04, 2-2).

Οι Θεσσαλοί θα πρέπει να ευχαριστούν τον Γκλάβτσιτς, καθώς από τα δικά του πόδια, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Σε μία εξαιρετικά οργανωμένη αντεπίθεση, οι Καμαρά και Αντζιέλσκι συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον τελευταίο να πασάρει στον αμαρκάριστο Αθανασίου και ο Έλληνας μπακ έκανε το 1-0 στο 18ο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες απείλησαν ξανά στο 41ο λεπτό, με σουτ του Βαλένσια, όμως μετά από κόντρα η μπάλα «έσβησε» στην αγκαλιά του Κόβατς.

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος κέρδισε πέναλτι, με τον Γκαρσία να το αναλαμβάνει. Ο επιθετικός των Θεσσαλών δεν εκτέλεσε ιδανικά, με τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει. Όμως ο Γκαρσία πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-1.

Ο Ατρόμητος βρήκε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν πέναλτι και στο 70’ ο Αντζιέλσκι δεν αστόχησε από τη λευκή βούλα για το 2-1.

Οι Βολιώτες όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και… δικαιώθηκαν. Ο Γκλάβτσιτς με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80’ ισοφάρισε σε 2-2, κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδες:

Βόλος (Χ. Κόντης): Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε, Καμαρά, Βρακάς, Ανγκιέλσκι, Βαλένσια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0