Football Talk

Ο Λόκιερ της Λούτον κάνει… ελληνική πρόβλεψη: «Ο ΠΑΟΚ θα πάει να πάρει το Conference» – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;

Ο Λόκιερ της Λούτον κάνει… ελληνική πρόβλεψη: «Ο ΠΑΟΚ θα πάει να πάρει το Conference» – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;
Προβλέψεις με άκρως... ελληνικό άρωμα από τον αρχηγό της Λούτον, Τομ Λοκίερ, ο οποίος ψήφισε τον ΠΑΟΚ, ως την επικρατέστερη ομάδα για κατάκτηση του Europa Conference League!

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ κλήθηκε να προβλέψει την εξέλιξη όλων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, η οποία είχε και... ελληνικό άρωμα.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Ουαλός, έλαβε μέρος σε διαδικασία προβλέψεων που διεξήχθη στο TNT Sports και επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ως τον επικρατέστερο για να κατακτήσει το Europa Conference League! Πρόκειται για έναν παίκτη, τον οποίο το ελληνικό κοινό ενδέχεται να τον θυμάται από το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί στο παιχνίδι της Λούτον με την Μπόρνμουθ, τον περασμένο Δεκέμβριο, το οποίο είχε σοκάρει άπαντες.

Στη σχετική ψηφοφορία συμμετείχαν και οι Τζο Κόουλ, Ρίο Φέρντιναντ και Γκλεν Χοντλ, με τους δύο πρώτος να επιλέγουν ως νικήτρια της τρίτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την Άστον Βίλα, την ίδια στιγμή που ο άλλοτε παίκτης της Τότεναμ και της Τσέλσι, θεωρεί πως η Φενέρμπαχτσε θα φτάσει ως το τέλος της... διαδρομής.

Από την άλλη, όσον αφορά στον Ολυμπιακό, και οι τέσσερις ψήφισαν πως θα αποκλειστεί από την Φενέρμπαχτσε και δεν θα βρεθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο την προσεχή Πέμπτη (11/04), ενώ ο επαναληπτικός έχει προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου στην Τούμπα.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα, την ώρα που την επόμενη εβδομάδα, θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τη ρεβάνς.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0