Football Talk

Μόντσα – Νάπολι 2-4: Επέστρεψε στις νίκες και «τρέχει» για να προλάβει την Ευρώπη! (video)

Μόντσα – Νάπολι 2-4: Επέστρεψε στις νίκες και «τρέχει» για να προλάβει την Ευρώπη! (video)

Σε μία αναμέτρηση που «έβρεξε» γκολ, με πέντε μέσα σε 13 λεπτά, η Νάπολι πήρε τη νίκη στην έδρα της Μόντσα (4-2). Ασύλληπτες «γκολάρες» από Πολιτάνο και Ζιελίνσκι στο δεύτερο μέρος.

Η Μόντσα υποδέχθηκε τη Νάπολι για την 31η αγωνιστική της Serie A, με τους «παρτενοπέι» να βρίσκονται σε πολύ μέτρια αγωνιστική κατάσταση. Αγνοούν τη νίκη εδώ και ένα μήνα, ενώ προέρχονταν από τη «βαριά» ήταν στο σπίτι τους με 3-0 από την Αταλάντα.

Τι κι αν η Νάπολι είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας από την αρχή, η Μόντσα ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Τσέρμπιν σέντραρε στο 9΄ στην καρδιά της άμυνας της Νάπολι, εκεί όπου μπήκε «σφήνα» ο Τζούριτς και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Μέρετ για το 1-0. 


Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα αντέδρασε και είχε τη στιγμή της μερικά λεπτά μετά με τον Ντι Λορέντζο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, έγινε  των… γκολ! Η Νάπολι χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να φέρει «τούμπα» την αναμέτρηση. Αρχικά, ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά του Οσιμέν στο 55ο λεπτό για να έρθει λίγο αργότερα ο Πολιτάνο και να βάλει ένα «αριστούργημα» που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 




Στο 61΄, ο Ζιελίνσκι σημείωσε ακόμη ένα φανταστικό γκολ κάνοντας το 3-1 μέσα σε έξι λεπτά.


Κι εκεί που φάνηκε ότι η Νάπολι εξασφάλισε τη νίκη, η Μόντσα μείωσε ένα λεπτό μετά με τον Κολπάνι.

Οι Ναπολιτάνοι απάντησαν εκ νέου με τον Ρασπαντόρι που σκόραρε μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς με κοντινό πλασέ. Η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το ματς έληξε 4-2 υπέρ της ομάδας του Καλτσόνα

Με αυτή τη νίκη, η Νάπολι έφτασε τους 48 βαθμούς, «σκαρφάλωσε» στην έβδομη θέση και ελπίζει να προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης. Από την άλλη, η Μόντσα παρέμεινε στους 42 βαθμούς και την ενδέκατη θέση.


O
ι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μόντσα (Ρ. Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο, Μπιριντέλι (76΄ Κυριακόπουλος), Ίτσο, Μάρι, Καλντιρόλα, Άκπρο (55΄ Μπόντο), Γκαλιαρντίνι (76΄ Καρμπόνι), Κολπάνι, Μότα (27΄ Μαλντίνι), Τσέρμπιν (54΄ Κιούρια), Τζούριτς

Νάπολι (Φ. Καλτσόνα): Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ολιβέρα (80΄ Ρούι), Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (68΄ Καζούστε), Νγκονγκ (50΄ Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (69΄ Ρασπαντόρι), Οσιμέν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0