Football Talk

Ντε Μπρόινε: «Θα προτιμούσα να κερδίσουμε το Champions League – μπορώ να χωρέσω με τον Φιλ στη μεσαία γραμμή»!

Ντε Μπρόινε: «Θα προτιμούσα να κερδίσουμε το Champions League – μπορώ να χωρέσω με τον Φιλ στη μεσαία γραμμή»!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με την Κρίσταλ Πάλας. Αναφέρθηκε στο «δίλημμα» Champions League ή Premier και το ενδεχόμενο συνύπαρξής του στη μεσαία γραμμή με τον Φιλ Φόντεν. Αποθέωση του Βέλγου από τον Πεπ!

Στη Premier League, η μάχη του τίτλου μεταξύ Άρσεναλ, Σίτι και Λίβερπουλ έχει «φουντώσει» για τα καλά. Στην χθεσινή (06/04) αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ, η ομάδα του Πεπ ολοκλήρωσε μία μεγάλη ανατροπή για να παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης, αποτέλεσμα που πιστώνεται στην πληθωρική εμφάνιση του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος τα έκανε όλα σωστά και μετά το πέρας της αναμέτρησης απάντησε στο δίλημμα Champions League ή Premier που του έθεσε ο Ρίο Φέρντιναντ αλλά και στο γεγονός πως μπορεί να συνυπάρξει στην ίδια ενδεκάδα με τον Φιλ Φόντεν.

Πιο αναλυτικά:

Σε δηλώσεις του στο TNT Sports αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Βέλγος κλήθηκε να απαντήσει στο εάν προτιμά να κερδίσει την Premier League ή το Champions League για να απαντήσει «ενδεχομένως το Champions League. Είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς. Φυσικά ό,τι και να έρθει» για να δεχτεί το σκωπτικό σχόλιο του πρώην κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πως έχει βαρεθεί να κερδίζει το πρωτάθλημα Αγγλίας. «Όχι δεν έχω βαρεθεί. Εάν είχαμε βαρεθεί δεν θα παίζαμε όπως σήμερα» απάντησε. «Θα δούμε».

Ο Ντε Μπρόινε τοποθετήθηκε σχετικά και με το ενδεχόμενο συνύπαρξής του στη μεσαία γραμμή της Σίτι με τον Φιλ Φόντεν λέγοντας πως «πιστεύω πως είναι πιθανό (να χωρέσουμε). Όταν έπαιζα στα 17 ή 18 με τον Νταβίντ (Σίλβα) πίστευα πως δεν ήταν δυνατό, αλλά τα καταφέραμε κατά κάποιο τρόπο. Πιστεύω, πως ο Νταβίντ, ήταν λίγο πιο μεγάλος και εγώ ήμουν αυτός που έτρεχε και ίσως το ίδιο μπορεί να γίνει τώρα και με τον Φιλ. Δεν βλέπω πως δεν μπορεί να γίνει. Εφόσον μπορώ να το κάνω με τον Χούλιαν που είναι περισσότερο επιθετικός, θα μπορούσα πολύ περισσότερο με τον Φιλ» αποκρίθηκε ο Βέλγος μέσος, ο οποίος δέχτηκε και την αποθέωση από τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα!

«Χωρίς αυτόν, δεν θα το κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι. Συζητάμε σχετικά με τους προπονητές, αλλά παίκτες σαν τον Κέβιν κάνουν τα παιχνίδια ευκολότερα.  Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Σίτι» κατέληξε ο Καταλανός προπονητής του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0