Football Talk

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Οι Ηπειρώτες «κατέρρευσαν» και συνεχίζουν να… βυθίζονται στη βαθμολογία (video)

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Οι Ηπειρώτες «κατέρρευσαν» και συνεχίζουν να… βυθίζονται στη βαθμολογία (video)

Μία σκληρή και «καταστροφική» ήττα δέχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΟΦΗ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα «διαλύοντας» τους Ηπειρώτες εντός έδρας (4-0, 06/04). Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο ΠΑΣ με τον υποβιβασμό να μοιάζει σχεδόν… βέβαιος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την Super League 2 να πλησιάζει πλέον… επικίνδυνα.

Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός για την 4η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League, εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το αριθμητικό του πλεονέκτημα και πήρε μία εύκολη νίκη (4-0, 06/04).

Ο Μαρινάκης στάθηκε τυχερός μετά τα αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ και πάσαρε στον Ριέρα, ο οποίος δεν αστόχησε προ κενής εστίας για το 1-0 στο 10ο λεπτό.

Ο Εραμούσπε στο 22ο λεπτό «κρέμασε» την ομάδα του, καθώς μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ισέκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους Ηπειρώτες με 10.

Ριέρα και Ισέκα συνεργάστηκαν υποδειγματικά στο 34ο λεπτό, με τον τελευταίο όμως να μην καταφέρνει να πλασάρει σωστά μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Τοράλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με μία «μαγική» κάθετη έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μπακού και αυτός νίκησε με ευκολία τον Νάγκι για το 2-0.

Το κακό… τρίτωσε για τους φιλοξενούμενους στο 57’, όταν ο Ισέκα πήρε την μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Τοράρισον και με κοντινό πλασέ, έγραψε το 3-0.

Τη χαριστική… βολή έριξε στο 85’ ο Ριέρα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Τ. Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ, Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροζάλες, Τζίμας, Κόντε

www.bnsports.gr

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0