Football Talk

Ρόμα – Λάτσιο 1-0: Ο Μαντσίνι νίκησε τον Μανδά και οι «λύκοι» είναι το… αφεντικό της Ρώμης! (video)

Ρόμα – Λάτσιο 1-0: Ο Μαντσίνι νίκησε τον Μανδά και οι «λύκοι» είναι το… αφεντικό της Ρώμης! (video)

Ένας αμυντικό έλυσε τον… γόρδιο δεσμό στο ντέρμπι της πρωτεύουσας ανάμεσα στη Ρόμα και την Λάτσιο (1-0, 06/04). Ο Μαντσίνι με κεφαλιά «πλήγωσε» τον Μανδά και χάρισε στην ομάδα του Ντε Ρόσι ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Στο πρόγραμμα για την 31η αγωνιστική της Serie A ξεχώριζε το ντέρμπι της Ρώμης. Το Ολίμπικο έβαλε τα… καλά του και υποδέχθηκε τις Ρόμα και Λάτσιο.

Με τον Μανδά να είναι και πάλι βασικός, οι «αετοί» δεν τα κατάφεραν, καθώς η κεφαλιά του Μαντσίνι ήταν αρκετή για να χαρίσει στους «λύκους» το «τρίποντο (1-0, 06/04).

Η Λάτσιο απείλησε πρώτη, μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ιμόμπιλε ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε απευθείας άουτ.

 Το γκολ για την Ρόμα ήρθε στο 42ο λεπτό. Ο Ντιμπάλα με εκτέλεση κόρνερ βρήκε τέλεια το κεφάλι του Μαντσίνι, με τον Ιταλό αμυντικό να «εκτελεί» τον Μανδά από κοντινή απόσταση για το 1-0.

Φοβερή ευκαιρία για τους «λύκους» στο 54ο λεπτό. Ο Ελ Σαράουι ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και απέναντι στον Μανδά δεν βρήκε στόχο, πετυχαίνοντας το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Έλληνα κίπερ.

Ο Καμάντα βρήκε δίχτυα στο 64’, όμως το γκολ του Ιάπωνα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την Λάτσιο να παραμένει στο «0».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ν. Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Τσέλικ, Γιορέντε, Μαντσίνι, Ανχελίνιο, Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα, Λουκάκου, Ελ Σαράουι

Λάτσιο (Ι. Τούντορ): Μανδάς, Τσαζάλε, Ρομανιόλι, Φουέντες, Μάρουσιτς, Γκουεντουζί, Βεσίνο, Άντερσον, Ίσακσεν, Καμάντα, Ιμόμπιλε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0