Football Talk

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Με buzzer beater του Τζοβάρα στο 94’ «έσωσαν» τον βαθμό οι γηπεδούχοι!

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Με buzzer beater του Τζοβάρα στο 94’ «έσωσαν» τον βαθμό οι γηπεδούχοι!

Με τον Τζοβάρα να «χτυπά» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος «έσωσε» τον βαθμό (1-1) στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και καθαρίζει την υπόθεση παραμονή!

Στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out, ο (πρωτοπόρος του μίνι πρωταθλήματος) Ατρόμητος φιλοξένησε τον τρίτο Πανσερραϊκό, με τις δύο ομάδες να είναι (για την ώρα) από τις πλέον άνετες ως προς την διαδικασία της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Ίλιτς προσπάθησε να απειλήσει από νωρίς, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Κούεν.

Όμως, η ομάδα από τις Σέρρες, βρήκε πρώτη το γκολ στο 19ο λεπτό, με τον Άλεξιτς έπειτα από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Αμρ Ουάρντα. Ο Ατρόμητος παρά την «παγωμάρα» του γκολ, προσπάθησε να αντιδράσει με εκφραστές τους Βέργο, Ρομπάιγ και Κιβρακίδη, όμως ο Πανσερραϊκός άντεξε και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του προβάδισμα.

O Σάσα Ίλιτς άλλαξε τρεις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος. Ο Ατρόμητος είχε την καλύτερή του στιγμή στο 47’ με τον Ρομπάιγ να σημαδεύει το δοκάρι του «εμβρόντητου» Χοβάν.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε στην πίεση του Ατρομήτου, έχοντας καλή στιγμή με τον Μπετανκόρ. O ρυθμός του παιχνιδιού χάλασε και σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι συνεχόμενες διακοπές, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να διατηρεί ένα υπερπολύτιμο προβάδισμα. Μάλιστα, ο Πανσερραϊκός ήταν και η ομάδα που απώλεσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη, με τους Γούλερι και Ουάρντα να συνδυάζονται και τον Αιγύπτιο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

O Βρακάς είχε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 90’ και λίγες στιγμές μετά, ο Τζοβάρας με θεαματική, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που «έπιασε» στον ύπνο την άμυνα των «λιονταριών» και τον Χοβάν, ισοφάρισε για τον Ατρόμητο (1-1) και προσέφερε στις δύο ομάδες από έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς προηγείται σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 33 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έφτασε με αυτό το τρόπο στους 31 βαθμούς, ούσα ισόβαθμη με τον Αστέρα Τρίπολης στη δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Έρλινγκμαρκ (46’ Έντερ), Φριντζόνσον (46’ Βαλένσια), Κούεν, Ρομπάιγ (62’ Τζοβάρας), Ντιρκς (46’ Βρακάς), Βέργος (70’ Αντζιέλσκι).

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Ουάρντα (94’ Μασκανάκης), Τομάς (67’ Γούλερι), Άλεξιτς (86’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (67’ Χατζηστραβός).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0