Football Talk

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Έσπασε το… ρόδι στα Play Offs, με μία άνετη «ερυθρόλευκη» επικράτηση!

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Έσπασε το… ρόδι στα Play Offs, με μία άνετη «ερυθρόλευκη» επικράτηση!

Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς στον Άρη τις «άγριες» διαθέσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταμάτησαν να… σφυροκοπούν την εστία του Κουέστα και χάρη στα γκολ των Ελ Κααμπί, Ποντένσε και Καρβάλιο πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στα φετινά Play Offs (3-0, 03/04).

Κυρίαρχος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Άρη για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League (3-0, 03/04).

Ελ Κααμπί, Ποντένσε και Καρβάλιο έκαναν την… δουλειά τους και οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν με σχετική ευκολία την αντίσταση των «κίτρινων» και πήραν την πρώτη τους νίκη σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα.

Δυνατό  ξεκίνημα από τον Άρη, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Οντουμπάτζιο «ζάλισε» τον Ρίτσαρντς, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τον συνήθη… ύποπτο. Ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά από την σέντρα του Φορτούνη «κάρφωσε» την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κουέστα για το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν και στο 16ο λεπτό, αυτή την φορά με τον Ρόντινεϊ. Ο Βραζιλιάνος μπακ, μετά από μία όμορφη ατομική ενέργεια δοκίμασε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει.

Το… σφυροκόπημα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 18’ ο Κάρμο πήδηξε μέσα στην αντίπαλη περιοχή ψηλότερα απ’ όλους, αλλά η κεφαλιά του πέρασε απευθείας άουτ.

Έσε και Φορτούνης «τρύπησαν» την «κίτρινη» άμυνα, το τελείωμα του Αργεντινού όμως, κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ στο 31ο λεπτό.

Με μία «μαγική» ενέργεια ο Ελ Κααμπί στο 41ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Μπράμπετς. Ο Μαροκινός εκτέλεσε αλά Πανένκα, με τον Κουέστα να τον «ψαρεύει» και να μπλοκάρει με χαρακτηριστική ευκολία.

Με μία τρομερή μπαλιά ο Ποντένσε βρήκε μέσα στην περιοχή τον Γιόβετις, με τον Μαυροβούνιο να μην καταφέρνει να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Κουέστα, στο 55ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε «μανιωδώς». Ο Ποντένσε πήρε την μπάλα από τον Γιόβετιτς και με ένα άψογο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 στο 61ο λεπτό, απλοποιώντας την υπόθεση νίκη για τους Πειραιώτες.  

Τεράστια ευκαιρία με τον Ρόντινεϊ για τους γηπεδούχους. Ο δεξιός μπακ μπήκε με προϋπόθεσης στην περιοχή και με ένα τρομερό σουτ από δύσκολη γωνία, δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κουέστα στο 63ο λεπτό.

Η καλύτερη στιγμή για τον Άρη, ήρθε από τα πόδια του Φετφατζίδη. Ο Έλληνας εξτρέμ μετά από μία όμορφη τρίπλα στην αντίπαλη περιοχή, δοκίμασε του σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ στο 84ο λεπτό.

Την χαριστική… βολή έριξε στο φινάλε ο Καρβάλιο με προβολή, μετά την ασίστ του Ρίτσαρντ για το τελικό 3-0.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης, Ποντένσε (72’ Μάρτινς), Γιόβετιτς (82’ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (82’ Ελ Αραμπί)

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ (46’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (46’ Γκαρσία), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ (78’ Φετφατσίδης), Νταρίντα, Σαβέριο (46’ Ζαμόρα), Μορόν (67’ Ανσαριφάρντ)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0