Football Talk

Ανακοινώθηκαν οι ποινές για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε!

Ανακοινώθηκαν οι ποινές για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε!

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις ποινές που επέβαλε για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τα επεισόδια που έγιναν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας μεταξύ Τραμπζονσπόρ και Φενέρμπαχτσε (17/03), η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας γνωστοποίησε τις ποινές που επέβαλε στις δύο πλευρές.

Για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για τους «8» του Europa Conference League, τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική οι Οστερβέλτε και Εγκριμπαγιάτ. Ο Οσαγί, που συμμετείχε και αυτός στα επεισόδια, απέφυγε την τιμωρία. 

Από την άλλη, η ποινή της Τραμπζονσπόρ ήταν πιο... βαριά: Έξι ματς κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της «εισβολής» των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ ο βοηθός προπονητή, Εγκεμέν Κορκμάζ, χρεώθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα.  

Να σημειωθεί, ότι λίγο μετά τις εν λόγω αποφάσεις, η Τραμπζονσπόρ με ανάρτησή της στο Twitter δηλώνει «έξαλλη» και ζητάει την παραίτηση των μελών της Ομοσπονδίας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0