Football Talk

Αλλαγή «πλεύσης» στη Φενέρ: «Δεν αποχωρούμε προς το παρόν, στο Σούπερ Καπ ίσως πάμε με την Κ19»

Αλλαγή «πλεύσης» στη Φενέρ: «Δεν αποχωρούμε προς το παρόν, στο Σούπερ Καπ ίσως πάμε με την Κ19»

Μετάθεση… τριών μηνών πήρε η απόφαση περί αποχώρησης της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο Αλί Κοτς στη συνεδρίαση που διεξήχθη στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Προς το παρόν η Φενέρμπαχτσε δεν αποχωρεί από το πρωτάθλημα Τουρκίας! Τουλάχιστον, αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, στη συνεδρίαση που έγινε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», όπου έδωσαν το «παρών» πάνω από 25.000 μέλη του συλλόγου!

Μάλιστα, τόνισε αναφορικά με το επερχόμενο Σούπερ Καπ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, πως ίσως η Φενέρ αγωνιστεί με την Κ19.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σε όλες τις συζητήσεις μας, η λιγότερο προτιμώμενη επιλογή ήταν η αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Ο λόγος εδώ δεν είναι ούτε νομικός ούτε αθλητικός. Βγάζουμε αυτή την επιλογή από το τραπέζι μέχρι τη Γενική Συνέλευση σε 3 μήνες. Αν είναι να συνεχίσουμε, δεν έχει πλάκα να παίζουμε τους αγώνες με την U19. Γι' αυτό λέω στον Τζέκο, στον Τάντιτς και στους άλλους παίκτες, βγείτε έξω, κάντε ό,τι κάνετε και φέρτε μας αυτό το πρωτάθλημα.

Έχουμε δύο επιλογές, η μία είναι να μην παίξουμε καθόλου στον αγώνα του Σούπερ Καπ και η άλλη είναι να παίξουμε με την U19. Στις συναντήσεις μας ειπώθηκε ότι αν ληφθεί μια ριζική απόφαση, θα πρέπει να ξεκινήσει με το Σούπερ Καπ. Συμφωνώ με τους φίλους μου μέχρι τέλους. Συμφωνώ για λόγους αρχών. <ην κάνετε σχέδια για τη Σανλιούρφα μέχρι το βράδυ της 2ας Απριλίου. Το απόγευμα της 2ας Απριλίου θα μιλήσουμε ξανά. Παρακαλώ μην κάνετε σχέδια, μην κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Έχουμε δύο εναλλακτικές. Το ένα είναι να μην κάνουμε τίποτα, το άλλο να σταματήσουμε τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες. Θα μιλήσουμε λίγο αργότερα για αυτό το θέμα, αν θα αποσυρθούμε από τη Super Lig ή όχι και όλα αυτά. Αλλά αν αποσυρθούμε από τη Super Lig, ποιου λεωφορείου θα πυροβολήσουν;».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0