Football Talk

Πρωταπριλιά «μέσα» από τα αθλητικά ΜΜΕ: Ο Μουρίνιο για Εθνική, το «μένω» του Κλοπ και η αναβολή στον τελικό του Κυπέλλου!

Πρωταπριλιά «μέσα» από τα αθλητικά ΜΜΕ: Ο Μουρίνιο για Εθνική, το «μένω» του Κλοπ και η αναβολή στον τελικό του Κυπέλλου!

Μερικές από τις πρωταπριλιάτικες ειδήσεις του αθλητικού ελληνικού Τύπου που προκάλεσαν… αίσθηση!

Πρωταπριλιά, η ημέρα της φάρσας. Παραδοσιακά, (και) ο ελληνικός Τύπος την «αξιοποιεί» με τον πιο ευρηματικό τρόπο προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις στους αναγνώστες του.

Οι ειδήσεις που τρέχουν την 1η Απριλίου άλλες φορές ξαφνιάζουν, άλλες προκαλούν έκπληξη, άλλοτε πάλι μπερδεύουν με το περιεχόμενό τους που ενίοτε «σοκάρει». Μέχρι αυτό να αποδειχθεί… φάρσα, στην τελευταία πρόταση του κειμένου!

Πόσω μάλλον παλαιότερα, όταν ο κόσμος ήταν διαφορετικός και δεν υπήρχαν social media!

Μία τέτοια μέρα ήταν η χθεσινή και το διαδίκτυο γέμισε με ευφάνταστες αθλητικές ειδήσεις!

Το  Sportsέφερε τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Ελλάδα για λογαριασμό της Εθνικής, χρίζοντας τον Special One αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογιέτ!

μουρινιο.png


Οι φίλοι της Λίβερπουλ μάλλον θα… συγκινήθηκαν βλέποντας στο England365 ότι ο Γιούργκεν Κλοπ παραμένει στην ομάδα, εάν ΔΕΝ κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα. Μέχρι που αντιλήφθηκαν πόσο είχε ο μήνας.

κλοπ.png


«Σεισμό» προκάλεσε και η... φάρσα του Sport24 που έκανε λόγο για μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson τον… Αύγουστο, εξαιτίας του Final Four της Elite League! 

kypello.png


Πολλά ήταν αυτά που διάβασε ο κόσμος, μέχρι να καταλάβει ότι ήταν... Πρωταπριλιά που και φέτος, όπως κάθε χρονιά, είχε την τιμητική της.

Και του χρόνου, λοιπόν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0