Football Talk

«Καθάρισε» ο Ροντρίγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Μπιλμπάο και κράτησε το +8! (video)

«Καθάρισε» ο Ροντρίγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Μπιλμπάο και κράτησε το +8! (video)

Άνετη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, «καθάρισε» ο Ροντρίγκο, που σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Τρεις σερί νίκες πλέον για την «Βασίλισσα», πρώτο μετά από δύο χρόνια επί της αντιπάλου της, εντός έδρας (2-0). Διατήρησε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα, είχε και δοκάρι για να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο τρίποντο που πανηγύρισε!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φρόντισε να το αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην 30η αγωνιστική της La Liga, με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Είχε να την κερδίσει από το 2022 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά το τελικό 2-0, προέκυψε πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αμφότερα από τον Ροντρίγκο, απόλυτη υπεροχή και 3η διαδοχική επικράτηση σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Οι διαθέσεις της «Βασίλισσας» μάλιστα, έγιναν ξεκάθαρες από πολύ νωρίς, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 17 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’. Δύο σουτ εντός εστίας κατέγραψε η Μπιλμπάο σε όλο το ματς, εκτέλεσε επτά κόρνερ, στάθηκε τυχερή που δεν δέχθηκε και τρίτο γκολ, από το δοκάρι του Μπραχίμ Ντίας, με την έναρξη του δευτέρου μέρους!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0