Football Talk

Ξέσπασμα Φατίχ Τερίμ: «Δεν αξίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιου είδους διαιτητές!» (video)

Ξέσπασμα Φατίχ Τερίμ: «Δεν αξίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιου είδους διαιτητές!» (video)

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που έδωσες μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του, έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Εμφανώς «φορτισμένος» από την απρόσμενη έκβαση του παιχνιδιού και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος με τις δηλώσεις του καταφέρθηκε κατά του διαιτητή της αναμέτρησης για τα τέσσερα λεπτά που υπέδειξε στο τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV:

Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλατε. Που νομίζετε ότι κρίθηκε; «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, Βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Συνήθως δεν λέω κάτι για τους διαιτητές μετά τους αγώνες. Δεν αξίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιοι διαιτητές. Πρέπει όμως να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Είναι πολύ λίγα. Δεν λέω κάτι για τα φάουλ, την κάρτα, το πέναλτι και όσα έγιναν.

Λέω μόνο για τα τέσσερα λεπτά. Είναι πρόβλημα, πάρα πολύ πρόβλημα αυτό. Δεν προσπαθώ να βρω κάποια δικαιολογία που χάσαμε σήμερα στη διαιτησία. Κάναμε λάθος και δεχτήκαμε ένα γκολ, είναι όμως ντροπή να έρχονται τέτοιοι διαιτητές» κατέληξε ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0