Football Talk

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0: Δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά χωρίς… γκολ στη «ματσάρα» της Κρήτης! (video)

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0: Δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά χωρίς… γκολ στη «ματσάρα» της Κρήτης! (video)

Ο ΟΦΗ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να νικήσει τον Ατρόμητο μέσα στο Γεντί Κουλέ, όμως η αστοχία τους και ο Μαρκετζάνι δεν επέτρεψε στους Κρητικούς να πανηγυρίσουν μία νίκη (0-0, 30/03). Με την «τύχη» τους τα έβαλαν και οι Περιστεριώτες, πετυχαίνοντας το δοκάρι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν «άσφαιροι» (0-0, 30/03) για την 2η αγωνιστική των Play Outs της Stoximan Super League.

Οι Κρητικοί είχαν τις ευκαιρίες του αγώνα, οι Περιστεριώτες όμως είχαν τα… δοκάρια. Ένα παιχνίδι που το 0-0 το αδικεί, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και το μόνο που τους έλλειπε ήταν το γκολ.

Στους Κρητικούς ανήκει η πρώτη σπουδαία ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο Ριέρα στο 6ο λεπτό δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με τον αντίπαλο κίπερ να αντιδράει υποδειγματικά.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 11’, με τον Βρακά να μην βρίσκει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Άλλο ένα εξαιρετικό σουτ από πλευρά ΟΦΗ, άλλη μία τρομερή απόκρουση του Μαρκετζάνι. Ο Τοράλ αυτή την φορά απείλησε, με τον Ιταλό να διώχνει εντυπωσιακά στο 15ο λεπτό.

Με μία φοβερή πάσα ο Τοράλ στο 32’ βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Ισέκα, εκείνος όμως δεν τελείωσε ιδανικά την φάση, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Σπουδαία ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Βαλένσια στο 40, με σκαστή κεφαλιά να πετυχαίνει το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ο Κουντέ δοκίμασε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων στο 55’, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Χριστογεώργος.

Οι Κρητικοί απείλησαν και πάλι στο 78’, όμως το τελείωμα του Φελίπε δεν ήταν το ιδανικό, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Ο Θεωσουλάκης είχε μία εξαιρετική ευκαιρία, καθώς μετά από μία τρομερή ατομική προσπάθεια, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκετζάνι στο 83’.

Δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και πάλι με κεφαλιά, αυτή την φορά όμως ήταν από την προσπάθεια του Ασεβέδο, στο 87ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Τ. Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράλ, Μπάκου, Ισέκα, Ριέρα

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε, Έντερ, Καμαρά, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Βρακάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0