Football Talk

«ΑΕΚ για τίτλο, δαγκωτό!»: Τεράστια απόσταση στις αποδόσεις, δεκαπλασιάζει ο Ολυμπιακός!

«ΑΕΚ για τίτλο, δαγκωτό!»: Τεράστια απόσταση στις αποδόσεις, δεκαπλασιάζει ο Ολυμπιακός!

Αφού πλέον αποχαιρετήσαμε ορίστηκα την διακοπή των εθνικών ομάδων, τα Play offs της Stoiximan Super League επιστρέφουν με… κρότο. Πριν όμως ξεκινήσουν οι «μονομαχίες» μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ας ρίξουμε μία γρήγορη ματιά στις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, από το Pamestoixima.gr.

Η διακοπή των εθνικών τελείωσε και οι ελληνικές ομάδες μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία. Οι «μάχες» που να δοθούν στα φετινά Play offs της Stoiximan Super League αναμένεται να είναι «Ομηρικές» και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στο… νήμα.

 Για άλλη μία φορά το πρωτάθλημα που βλέπουμε είναι άκρως ανταγωνιστικό, με την διεκδίκηση του να έχει γίνει «χορός» για τέσσερις, αν και υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και «outsider».

Τι συμβαίνει όμως από πλευράς στοιχήματος; Ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο και μοιάζει να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης;  

Το Pamestoixima.gr μας δίνει τις απαντήσεις.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ (62 βαθμούς), φαίνεται πως είναι το ξεκάθαρο φαβορί, από πλευράς στοιχήματος τουλάχιστον. Η Ένωση μετά και την πρεμιέρα αυτού του «μίνι» πρωταθλήματος ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση και σε συνδυασμό με το αήττητο σερί που τρέχει στα μεγάλα παιχνίδια, κατά την διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, η απόδοση για να βαφτεί ο τίτλος «κιτρινόμαυρος», φτάνει το 1.90.

 6133019.jpg

Στην συνέχεια ακολουθεί ο ΠΑΟΚ (60 βαθμούς). Ο έτερος «Δικέφαλος» του πρωταθλήματος βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την Ένωση, όμως η παρουσία του στους «8» του Europa Conference League θα βάλει ένα ακόμη έξτρα «εμπόδιο» στον αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ φτάνει πρώτος στη γραμμή του τερματισμού με απόδοση 3.85.

paok-aZ0iG_1.jpg

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (59 βαθμοί). Οι «πράσινοι» πήραν ένα επιβλητικό «διπλό» στην αυλαία των Play offs, μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (3-1, 10/03) και έδειξαν πως ακόμη είναι ολοζώντανοι για τη «μάχη» του τίτλου. Βέβαια η απόδοση να σηκώσει το πρωτάθλημα φέτος το «τριφύλλι» φτάνει το 4.25.

panathinaikos1-1-scaled.webp

Την «4αδα» κλείνει ο Ολυμπιακός (57 βαθμοί). Οι Πειραιώτες δείχνουν αναγεννημένοι υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή η απόσταση τους από την κορυφή είναι πέντε βαθμοί. Αυτό το κενό σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό, όμως θα πρέπει να καταβληθεί μία υπερπροσπάθεια από τους «ερυθρόλευκους». Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός έχει απόδοση 10 να κατακτήσει την Stoiximan Super League.

osfp-west-ham-ferencvaros-2.jpg

Όλα αυτά ακόμη είναι πολύ «ρευστά», καθώς η 2η αγωνιστική των Play offs (31/03) μπορεί και να φέρει τα… πάνω κάτω στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και στις στοιχηματικές αποδώσεις. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ φιλοξένει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό και στη Θεσσαλονίκη Άρης και Λαμία θα δώσουν τη δική τους «μονομαχία».   

Εικόνα

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0