Football Talk

Λιβάι για το παιχνίδι Τρινιντάντ – Καναδάς: «Δεν ήμουν καλός σήμερα και αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό»! (video)

Λιβάι για το παιχνίδι Τρινιντάντ – Καναδάς: «Δεν ήμουν καλός σήμερα και αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό»! (video)

Μπορεί το Τρινιντάντ του Λιβάι Γκαρσία να μην τα κατάφερε απέναντι στον Καναδά (ηττήθηκε με 2-0) και να έμεινε εκτός Copa America, ωστόσο ο επιθετικός της Ένωσης έδειξε τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και υποστήριξε πως η ομάδα του έχει μέλλον. Ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό ο 26χρονος επιθετικός.

Ο Καναδάς κέρδισε το Τρινιντάντ και Τομπάγκο (2-0) για το παιχνίδι play off της CONCACAF και ταυτόχρονα εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για το Copa America που πρόκειται να διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες το προσεχές καλοκαίρι. Η ομάδα του Λιβάι Γκαρσία ηττήθηκε από τους Καναδούς χάρη σε τέρματα του Κάιλ Λαρίν (61’) και του Τζέικομπ Σάφελμπεργκ στις καθυστερήσεις του αγώνα (91’). 

 


Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο σούπερ σταρ της Ένωσης και της ομάδας του Τρινιντάντ, Λιβάι Γκαρσία παραχώρησε δηλώσεις και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα – αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Copa America.

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος επιθετικός κατέθεσε διαπιστευτήρια ηγέτη και δήλωσε:

Πως προετοίμασε η ομάδα του το παιχνίδι και τι τους είπε:

«Πριν το παιχνίδι, ζήτησα από τα παιδιά να αγωνιστούν και να παλέψουν και είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε και έχουμε να μάθουμε πολλά. Ελπίζουμε πως στο μέλλον να μάθουμε από τα λάθη μας», υποστήριξε ο Λιβάι  για το παιχνίδι με τον Καναδά ενώ ακόμη έκανε αναφορά και στα όσα είπε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Πως βλέπει τον ρόλο του στην ομάδα:

«Ήρθα εδώ να βοηθήσω. Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο καλός σήμερα και αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό. Ανέλαβα την ευθύνη για πολλά πράγματα, γιατί γνωρίζω πόσα περιμένει η ομάδα από μένα και ελπίζω ότι κι εγώ έχω να μάθω από αυτά τα λάθη. Θα αναλάβω την πίεση μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα μάθουμε από αυτό και θα συνεχίσουμε να προχωράμε».

Για τους στόχους της Εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο:

Αν δούμε αυτό το παιχνίδι, όπως το είδαν οι οπαδοί, είμαι σίγουρος ότι είδαν κάτι θετικό. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά τα παιδιά έχουν την καρδιά, την αγωνιστικότητα και όλα όσα χρειάζονται για να εκπροσωπήσει κανείς την εθνική ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πως πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθώντας να πάρουμε νίκες».

Για το πόσο θα επηρεάσει η ήττα από τον Καναδά:

«Αυτή η ήττα θα πονάει για καιρό. Ήρθα εδώ, έχοντας μόλις ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και έκανα πολλές θυσίες. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Σίγουρα θα πάρουμε τα μαθήματά μας από αυτό και θα προχωρήσουμε. Αλλά σίγουρα θα μας πονάει αυτή η ήττα για λίγο καιρό».

Τέλος, ο Γκαρσία έστειλε και ένα μήνυμα προς τους οπαδούς: 

«Θα ήθελα να τους πω ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και πως πρέπει να μας στηρίξουν, γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ο 12ος παίκτης είναι σημαντικός. Περιμένουμε αυτού του είδους τη στήριξη εδώ και χρόνια και αυτό που λαμβάνουμε είναι υπέροχο. Ελπίζουμε να συνεχίσει αυτή η ενέργεια και να παραμείνει θετική» κατέληξε ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος πρόκειται άμεσα να αναχωρήσει για την Αθήνα, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του για διατήρηση των εγχώριων σκήπτρων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0