Football Talk

«Χαμός» στη Λέστερ: Περιορισμός μεταγραφών, έρευνα για παραβιάσεις και… τιμωρίες – Απάντησε με ανακοίνωση!

«Χαμός» στη Λέστερ: Περιορισμός μεταγραφών, έρευνα για παραβιάσεις και… τιμωρίες – Απάντησε με ανακοίνωση!

Άσχημα τα νέα για τη Λέστερ, τέθηκε υπό «εμπάργκο» στις μεταγραφές, ελέγχεται για παραβιάσεις και ενδέχεται να έχει την «τιμωρία» των Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον. Έπραξε γρήγορα, εξέδωσε ανακοίνωσε, στρέφεται ξεκάθαρα κατά της Premier League και της

Μπορεί η Λέστερ τη δεδομένη χρονική στιγμή να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Championship, με ματς λιγότερο από τη Λιντς, και να φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα στην Premier League, όμως αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα.

Και αυτά προέκυψαν πριν από μερικές ώρες, όταν και έγινε γνωστό πως η Λέστερ έχει τεθεί υπό εμπάργκο μεταγραφών εν μέσω της συνεχιζόμενης έρευνάς της για παραβιάσεις των κανόνων για τα κέρδη και τη βιωσιμότητα (PSR).

Αναλυτικότερα, η Λέστερ κατηγορήθηκε από την Premier League για φερόμενη παραβίαση των κανόνων που έχουν σχέση με τις δαπάνες και τα οικονομικά της δεδομένα, κατά τις τρεις τελευταίες σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Για τον λόγο αυτόν, οι «αλεπούδες» παραπέμφθηκαν σε ανεξάρτητη επιτροπή για παραβίαση του PSR και παράλειψη υποβολής ελεγμένων οικονομικών.

Αν εν τέλει, η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα κριθεί ένοχη, ενδέχεται να αντιμετωπίσει αφαίρεση βαθμών, όπως συνέβη με την Έβερτον και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δεν γινόταν λοιπόν να μην τοποθετηθεί η Λέστερ, η οποία αισίως εξέδωσε ανακοίνωσε, λέγοντας:

«Η Λέστερ αναγκάστηκε σήμερα να εκδώσει δύο επείγουσες νομικές διαδικασίες κατά της Premier League και της EFL. Η Λέστερ θα επιδιώξει κάθε μία από αυτές τις διαδικασίες να καθορίζεται από μια κατάλληλη και πλήρως ανεξάρτητη νομική επιτροπή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

«Ενώ θα προτιμούσαμε οι διαδικασίες να είναι δημόσιες, ώστε οι υποστηρικτές της και ο ευρύτερος κόσμος να μπορούν να ενημερώνονται για τα σημαντικά ζητήματα του ποδοσφαίρου που θα εξεταστούν.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0