Football Talk

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ 0-1: Άνετη, «φιλική» νίκη, εξαιρετική εμφάνιση, κέρδος ξανά ο Λιούμπισιτς! (video)

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ 0-1: Άνετη, «φιλική» νίκη, εξαιρετική εμφάνιση, κέρδος ξανά ο Λιούμπισιτς! (video)

Εξαιρετική η ΑΕΚ, άνετη επικράτηση επί του Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0, ξεχώρισε ξανά ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Σπουδαίες στιγμές για τον Σέρχιο Αραούχο, έμεινε δεδομένα ικανοποιημένος από τη «φιλική» νίκη ο Ματίας Αλμέιδα.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση απέδειξε για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 του Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.

Σε ένα φιλικό που έλαβε χώρα, με αφορμή τα 70 χρόνια υπόστασης της κυπριακής ομάδας, η «Ένωση» ήταν εξαιρετική από το σφύριγμα της έναρξης της αναμέτρησης, μέχρι και το φινάλε.

Πρακτικά, δεν απειλήθηκε ποτέ ιδιαίτερα, η πρώτη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων έγινε στο 35’, και αν μία ομάδα μπορούσε να σκοράρει περισσότερο, αυτή ήταν η ΑΕΚ.

Κέρδος ξανά ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος κατέγραψε την ασίστ στο γκολ του Τομ Φαν Βέερτ στο 9ο λεπτό. Τελείωσε τη φάση ο Ολλανδός, σκόραρε για πρώτη φορά εκτός έδρας με την ΑΕΚ, μετά από 22 μήνες.


Σπουδαίες στιγμές ακολούθησαν με τον Σέρχιο Αραούχο, πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας.


Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, απλώς προέβη σε διαχείριση του σκορ. Η νίκη ήρθε εύκολα, η ΑΕΚ έπεισε και στρέφει πλέον την προσοχή της στην επιστροφή της στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Λεούβενμπεργκ, Νταρίκουα, Εκπολό, Σιέλβικ (74' Πέρετζ), Γιούρτσεβιτς, Κολ, Αρτεάν, Σάντος (71' Κοστάκε), Βαλμπουενά (71' Πέιμπερς), Μπακένγκα (71' Άδωνης), Κρμέντσικ

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (65' Άμραμπατ), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί (88' Ραντόνια), Γιόνσον, Λιούμπιτσιτς (46' Ζίνι), Φερνάντες (57' Ελίασον), Αραούχο (65' Τσούμπερ), Πισάρο (65' Πήλιος), Φαν Βερτ (65' Πόνσε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0