Football Talk

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν πιθανότητες για το 2/2; Ναι, μόνο που συμβαίνει τρεις φορές στις... χίλιες! (video)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν πιθανότητες για το 2/2; Ναι, μόνο που συμβαίνει τρεις φορές στις... χίλιες! (video)

Ο ΠΑΟΚ να αφήσει εκτός συνέχειας τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά το πρώτο ματς στο Μάξιμιρ; Δύσκολο. Ο Ολυμπιακός να αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά το 1-4 στο Καραϊσκάκης; Ακόμα πιο δύσκολο. Να συμβούν και τα δύο; Οριακά απίθανο! Κι όμως, κόντρα και στις πιθανότητες, τα κατάφεραν!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «βρίσκονταν» με την πλάτη στον τοίχο, μετά τους πρώτους αγώνες της φάση των «16» του Conference League.

Σύμφωνα, με το «Opta Analyst» οι δύο ελληνικές ομάδες χρειάζονταν ένα «θαύμα», για να βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Και το πραγματοποίησαν!

Συγκεκριμένα, οι πιθανότητες του «Δικέφαλου του Βορρά» για πρόκριση μετά το 2-0 της Κροατίας, ανέρχονταν στο 12,7%, ενώ των «ερυθρόλευκων», μετά την αποκαρδιωτική τους εμφάνιση και την ήττα στον Πειραιά με 4-1, από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 2,5%.

Το απίθανο της υπόθεσης είναι πως οι πιθανότητες πρόκρισης και των δύο ήταν στο 0,3%! Δηλαδή συμβαίνει, μία φορά στις χίλιες!


Ολυμπιακός
και ΠΑΟΚ εξάντλησαν τις πιθανότητες τους και πέτυχαν το ακατόρθωτο, παίρνοντας μυθικές προκρίσεις!

Πλέον,οι δυο ομάδες «στρέφουν» τα βλέμματα τους στις αναμετρήσεις των προημιτελικών, στις 11 και 18 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ,πως ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, για να αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ.

Διονύσης Καλαϊζής
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0