Football Talk

To… χρυσό γκολ του Ντιαλό και η «γλυκιά» αναφορά του B/R σε αυτό (video)

To… χρυσό γκολ του Ντιαλό και η «γλυκιά» αναφορά του B/R σε αυτό (video)

O Αμάντ Ντιαλό πέτυχε το «χρυσό γκολ» που απέκλεισε την Λίβερπουλ και έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του FA Cup. Το «Bleacher Report» βασίστηκε σε αυτό και δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο για τον Ιβοριανό εξτρέμ.

Ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να πιστέψει την ανατροπή που έκανε στην παράταση κόντρα στην Λίβερπουλ την Κυριακή (17/03), επικρατώντας 4-3 και φεύγοντας απευθείας για τα ημιτελικά του FA Cup.

Ο πρωταγωνιστής ήταν ο 21χρονος Αμάντ Ντιαλό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 121’, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω των δικαιολογημένα έξαλλων πανηγυρισμών του, βγάζοντας την φανέλα του.

Ο Τεν Χαγκ του έδωσε την εκαιρία να αγωνιστεί και να.. λάμψει, με τον Ντιαλό να τον δικαιώνει και να τον ευχαριστεί με αυτόν τον τρόπο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Σε αυτό το όμορφο τελείωμα στάθηκε το «Bleacher Report», δημιουργώντας ένα όμορφο βίντεο, που απεικόνιζε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό στην αναμέτρηση που τον... ανέδειξε, αλλά και τους γεμάτους πάθος πανηγυρισμούς του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0