Football Talk

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου… περήφανος για Ραζβάν και ΠΑΟΚ!

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου… περήφανος για Ραζβάν και ΠΑΟΚ!

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν έκρυψε τη χαρά του για το θρίαμβο του ΠΑΟΚ και του γιου του, Ραζβάν!

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τις σουίτες της Τούμπας, και μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε και στα αποδυτήρια, για να δώσει συγχαρτήρια, στον γιο του, Ραζβάν, και τους παίκτες του.

Ο Ρουμάνος προπονητής-θρύλος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για αυτήν την εμπειρία, και ανέφερε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να βρίσκομαι κοντά του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο το 2-0 είναι αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντικό να ανοίξει νωρίς το σκορ. Τώρα παρακολουθώ τα πράγματα από έξω και προσπαθώ να συνηθίσω την κατάσταση να βλέπω τα παιχνίδια ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι.

Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί. Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια.

Δεν χρειαζόταν να προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστική καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0