Football Talk

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0: Ένας θρίαμβος - «βάλσαμο» για τους Αγρινιώτες!

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0: Ένας θρίαμβος - «βάλσαμο» για τους Αγρινιώτες!
Ο Παναιτωλικός κυριάρχησε απέναντι στον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο και νίκησε με το ευρύ 3-0, στην πρεμιέρα των Play Outs της Stoiximan Super League!
Ο Παναιτωλικός πήρε ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Πανσερραϊκό και το διατήρησε μέχρι το φινάλε (16/03, 3-0), για να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, στην πρεμιέρα των Play Outs της Stoiximan Super League! 

Με αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα, οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 23 βαθμούς, ανέβηκαν στην 11η θέση της βαθμολογίας και πλέον βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη «ζώνη». Από την άλλη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρέμεινε στους 27 βαθμούς και στην 9η θέση της σχετικής κατάταξης.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και μάλιστα στο 26’ άνοιξαν και το σκορ.

Έπειτα από κόντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Καρέλη στην περιοχή, ο οποίος από πλάγια θέση γύρισε στον Χουάνπι και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν ανώτερη σε εκείνο το διάστημα του ματς και κατόρθωσε να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα της στο 34ο λεπτό, όταν ο Μαυρίας σκόραρε με άψογο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους Αγρινιώτες.

Στην «επανάληψη», οι προσπάθειες της ομάδας από τις Σέρρες για να μπει εκ νέου στο ματς, αποδείχθηκαν άκαρπες, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Λομονάκο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναιτωλικού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Ταμπίτζε, Τορεχόν, Χουάνπι (90+1’ Μπουζούκης), Τσιγγάρας (90+1’ Μπαμπόκ), Ντουάρτε (89’ Μπελεβώνης), Ντίας (83’ Λιάβας), Καρέλης (83’ Λομόνακο).

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός (90’ Σοφιανός), Διαμάντης (65’ Μούργος), Μπέργκστρεμ, Οικονόμου (46’ Ουεντραόγκο), Μορέιρα, Τομάς (65’ Μπετανκόρ), Ντανκερλούι (46’ Γκοτζαμανίδης), Ουάρντα, Άλεξιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0