Football Talk

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Ο Βέργος «χτύπησε» στο φινάλε και τον… βύθισε!

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Ο Βέργος «χτύπησε» στο φινάλε και τον… βύθισε!

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας έμειναν στην ισοπαλία (03/03, 1-1), αλλά στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος κέρδισε τον ΠΑΣ (16/03, 3-2), με «χρυσό» σκόρερ τον Νίκο Βέργο στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι, οι Γιαννιώτες «βυθίζονται» στην τελευταία θέση, στην έναρξη των Play Outs της Stoiximan Super League.

Είχε ανάγκη τους τρεις βαθμούς όσο τίποτα, αλλά στο φινάλε έφυγε από το Περιστέρι με… άδεια χέρια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έδειχνε πως βρήκε «χρυσό» γκολ με τον Εραμούσπε στο 85’, αλλά στις καθυστερήσεις ο Νίκος Βέργος απάντησε, χαρίζοντας τη νίκη στον Ατρόμητο (16/03, 3-2), στην πρεμιέρα των Play Outs της Stoiximan Super League.

Έτσι, σε συνδυασμό με τη νίκη του Βόλου στην Τρίπολη (16/03, 0-2), βρίσκεται στην τελευταία θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, από την άλλη, τοποθετείται στην όγδοη θέση, με 31 βαθμούς, όσους και ο Αστέρας.

Οι Γιαννιώτες βρήκαν δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης από τα πόδια του Μανούχου, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς έπειτα από επέμβαση του VAR, διαπιστώθηκε πως η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί, με τον Ροσέρο να σεντράρει από δεξιά και τον Παμλίδη να σουτάρει στο 34’, αλλά ο Μαρκετζάνι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος όμως, ήταν η ομάδα που βρήκε δίχτυα, καθώς στο 37ο λεπτό, ο Έντερ έγραψε το 1-0 με ένα τρομερό βολ πλανέ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης, στο 49’! Ο Παμλίδης απέφυγε με μία όμορφη προσποίηση τον αντίπαλό του και εξαπέλυσε έναν… δυναμίτη για το 1-1!

Ο Τζαβέλλας στο 61’, έπειτα από εκτέλεσε φάουλ, «έκοψε» τα χαμόγελα των ανθρώπων του ΠΑΣ, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Έλληνας αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα των αντιπάλων του και έκανε το 2-1, με περίσσεια άνεση.

Στο 71’ ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Τζίνο κατέληξε άουτ. Αυτό θα γινόταν τελικά στο 85’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε θα έβρισκε στόχο με το κεφάλι, για να επαναφέρει την ισορροπία.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έμεναν στο «Χ», ο Νίκος Βέργος είχε διαφορετική άποψη. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε την μπαλιά του Κούντε, πρόλαβε τον Σούλη και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ατρόμητο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούεν, Koύντε, Καμαρά, Αντζιέλσκι, Βαλένσια

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Σούλης, Οσέι Τούτου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο, Τζίμας, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0