Football Talk

Κολωνία – Λειψία 1-5: «Διπλό» τετραετίας και… περιμένει την απάντηση της Ντόρτμουντ! (video)

Κολωνία – Λειψία 1-5: «Διπλό» τετραετίας και… περιμένει την απάντηση της Ντόρτμουντ! (video)

Εκπληκτική Λειψία, επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Κολωνίας, με 5-1, και ανέβηκε ξανά στην 4η θέση. Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ, «διπλό» τετραετίας στην εν λόγω έδρα! Τρία στα τρία στην Bundesliga, για πρώτη φορά εντός του 2024!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να ξεπεράσει η Λειψία το εμπόδιο της Κολωνίας, στην 26η ημέρα της Bundesliga, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με το εμφατικό 5-1, πανηγυρίζοντας το δεύτερο «διπλό» τους με γερμανική ομάδα, στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις τους.

Και τι… νίκη, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν είχαν καταφέρει να περάσουν νικηφόρα από την εν λόγω έδρα, την τελευταία τετραετία; Προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Σίμονς, αλλά η απάντηση ήταν άμεση.

Ο Οπέντα έκανε το 2-1 στο 63ο λεπτό και από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι «κατέρρευσαν». Ο Οπέντα σκόραρε εκ νέου σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, για να έρθει ο Χαϊνταρά στο 70’ και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πόουλσεν στο 82’, με τη Λειψία να πανηγυρίζει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και το 3Χ3 στη Bundesliga, για πρώτη φορά εντός του 2024.

Συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση, αναμένει την απάντηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία συναγωνίζεται για τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0