Football Talk

Πέμπτη με Φενέρ, Παρασκευή με… Φενέρ: Ποδόσφαιρο και μπάσκετ στους ίδιους ρυθμούς για τον Ολυμπιακό!

Πέμπτη με Φενέρ, Παρασκευή με… Φενέρ: Ποδόσφαιρο και μπάσκετ στους ίδιους ρυθμούς για τον Ολυμπιακό!

Μία ιδιαίτερη συγκυρία έφερε η κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, στα προημιτελικά του Europa Conference League!

Μετά τον ιστορικό θρίαμβο απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/03, 1-6 παρ.), ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του για τα προημιτελικά του Europa Conference League!

Εκεί, θα τον περιμένει η Φενέρμπαχτσε, για μία «μάχη» με φόντο τους «4» της διοργάνωσης! Ένα μονοπάτι που ίσως οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στην Άστον Βίλα ή τη Λιλ.

Προς το παρόν πάντως, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… Φάληρο και για τη Φενέρ, αυτό θα ισχύει σε κάθε επίπεδο, το διήμερο μεταξύ 11 και 12 Απριλίου!

Ο λόγος είναι αρκετά απλός. Την Πέμπτη (11/04) οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν στο Γ. Καραϊσκάκης την τουρκική ομάδα, για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Την αμέσως επόμενη μέρα ωστόσο, το συγκεκριμένο ζευγάρι θα «διασταυρώσει» και πάλι τα… ξίφη του, λίγα μέτρα πιο μακριά!

Την Παρασκευή (12/04) η «κόντρα» θα αλλάξει… άθλημα, με τις μπασκετικές ομάδες του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, να τίθενται αντιμέτωπες, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στην regular season της EuroLeague!

Όπως γίνεται αντιληπτό, έπονται σπουδαίες μονομαχίες στον Πειραιά τον επόμενο μήνα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0