Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια είχαμε πληγωθεί και έπρεπε να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε»

Μεντιλίμπαρ: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια είχαμε πληγωθεί και έπρεπε να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε»

Τίποτα λιγότερο από πλήρως ικανοποιημένος δεν εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, μετά την τεράστια ανατροπή του Ολυμπιακού, επί της Μακάμπι Τελ Aβίβ (6-1, 14/03).

Ο Ολυμπιακός έκανε το αδιανόητο και ανέτρεψε τα δεδομένα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Europa Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα μίλησε για το ιστορικό αυτό αποτέλεσμα και τα συναισθήματα που του αφήνει.

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Η αλήθεια είναι πω ήρθαμε με πολύ δύσκολες συνθήκες όμως τα καταφέραμε και η βραδιά τελείωσε με μία μεγάλη πρόκριση για εμάς.

Πραγματικά μετά από τα δύο τελευταία παιχνίδια που είχαμε πληγωθεί, έπρεπε να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Πιστεύαμε μέχρι το τέλος σήμερα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν συνεχίζαμε με τον ίδιο ρυθμό μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και περάσαμε στην επόμενη φάση.

Χαίρομαι για αυτό που πετύχαμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού και στο τέλος πετύχαμε και ένα παραπάνω γκολ από αυτά που χρειαζόμασταν.

Ήταν μία μεγάλη απόδειξη πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βγούμε νικητές κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε και θα συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία βήμα βήμα».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0