Football Talk

Πρόσω ολοταχώς για Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Πρόσω ολοταχώς για Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Όπως όλα δείχνουν, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό.

Στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό, θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, αναφέρει πως οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη, στην οποία τονίζεται ότι «αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

Όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν μετά τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας, στη «μάχη» που πρόκειται να δώσει για μία θέση στην τελική φάση του EURO 2024.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Δείτε την προκήρυξη:

proky.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0