Football Talk

Βγαίνεις αλλαγή, ζητάς εξηγήσεις από τον Γκουαρδιόλα και… στις δίνει; Ναι, αν λέγεσαι Κέβιν Ντε Μπρόινε! (video)

Βγαίνεις αλλαγή, ζητάς εξηγήσεις από τον Γκουαρδιόλα και… στις δίνει; Ναι, αν λέγεσαι Κέβιν Ντε Μπρόινε! (video)

Η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να αντικαταστήσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (10/03) με τουλάχιστον είκοσι λεπτά να απομένουν, δεν άρεσε καθόλου στον Βέλγο. Φανερά εκνευρισμένος ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή του, τις οποίες και… έλαβε!

Στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες στο Άνφιλντ (10/03, 1-1), μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Παρά το αρχικό προβάδισμα της Σίτι με τον Στόουνς (23’), η Λίβερπουλ αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση με τον ΜακΆλιστερ από το σημείο του πέναλτι (50’). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέχιζε να πιέζει για να κάνει την ανατροπή χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, θέλοντας να ανακτήσει η Σίτι την μπάλα και να την κρατήσει περισσότερο στην κατοχή της, αποφάσισε να βάλει στην αναμέτρηση τον Ματέο Κόβασιτς. Στη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε.  

Ο Βέλγος, που πραγματοποιούσε μέχρι εκείνη την ώρα ακόμη μία μεστή εμφάνιση, είδε στον φωτεινό πίνακα το νούμερό του και αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου με πάνω από είκοσι λεπτά να απομένουν για την ολοκλήρωση του ματς.

Κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και το οποίο δεν έκρυψε. Φτάνοντας στο μέρος του Γκουαρδιόλα δυσανασχέτησε έντονα με την επιλογή του προπονητή του και του ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος, προτού τελικά καθίσει στον πάγκο.


Τις οποίες του έδωσε λίγα λεπτά αργότερα ο Γκουαρδιόλα που μπήκε στη διαδικασία να του απαντήσει και να του εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Ακόμη κι αν αυτό δεν ηρέμησε τον Ντε Μπρόινε, αλήθεια, θα έμπαινε ο Ισπανός τεχνικός στη διαδικασία να αναλύσει σε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή του γιατί επέλεξε να τον περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου;


Μάλλον όχι, αλλά εδώ μιλάμε για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Κι ας μην ξεχνάμε ότι, πλην τοις άλλοις, αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του Γκουαρδιόλα και έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι από όταν επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν.


Παρ’ όλα αυτά, τέλος καλό όλα καλά στην μικρή αυτή «σύγκρουση» με τους δυο τους να… συμφιλιώνονται μετά τη λήξη της αναμέτρησης!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0