Football Talk

Κι αν είσαι πρώτος, ο Άρης θα σε... γκρεμίσει: Κανείς δεν «κατεβάζει» ομάδες από την κορυφή, όπως αυτός! (video)

Κι αν είσαι πρώτος, ο Άρης θα σε... γκρεμίσει: Κανείς δεν «κατεβάζει» ομάδες από την κορυφή, όπως αυτός! (video)
Έχετε καταλάβει, πόσες φορές ο Άρης έχει «ρυθμίσει» ποιος θα είναι πρώτος στη Stoiximan Super League;

Ο Άρης έφυγε με το «διπλό» από την Τούμπα στην πρεμιέρα Play Offs της Stoiximan Super League, χάρις το γκολ του Μορόν από το 31ο λεπτό. Μία νίκη που «έριξε» την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (10/03) η ΑΕΚ.

Με τον τρόπο αυτό, ο Άρης έφερε για άλλη μία φορά τα πάνω-κάτω στον βαθμολογικό πίνακα τη φετινή σεζόν. Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι το έχει καταφέρει σε άλλες τρεις περιπτώσεις!

Η πιο πρόσφατη, η ισοπαλία που απέσπασε από την ΑΕΚ (3-3) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με «δράστη» ξανά τον Μορόν από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον ΠΑΟΚ να προσπερνά την ΑΕΚ στην πρώτη θέση.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, το έχει κάνει ξανά. Τότε, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, είχε ρίξει από την κορυφή τον «Δικέφαλο», σε μία νίκη με 2-1 μέσα στο Κλ. Βικελίδης με σκόρερς τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο.

Όσον αφορά το πρώτο του… θύμα φέτος, ήταν ο Παναθηναϊκός, τον οποίο είχε νικήσει με 2-0 στην 12η αγωνιστική με τα γκολ των Μορόν και Μενέντες.



Δεν θα ήταν υπερβολή, λοιπόν, να πει κανείς πως ο Άρης δεν εξελίσσεται, αλλά είναι ήδη, ο «ρυθμιστής» της κορυφής, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι που φαίνεται στην πράξη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0