Football Talk

Φιορεντίνα - Ρόμα 2-2: «Εφτάψυχος» Ντε Ρόσι με… buzzer-beater Γιορέντε! (video)

Φιορεντίνα - Ρόμα 2-2: «Εφτάψυχος» Ντε Ρόσι με… buzzer-beater Γιορέντε! (video)

Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και μια ανάσα από την ήττα; Η Ρόμα έσωσε την παρτίδα με «γκολάρα» του Ντιέγκο Γιορέντε στην τελευταία φάση του αγώνα!

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη, Φιορεντίνα και Ρόμα… σταμάτησαν στο 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι», για την 28η αγωνιστική της Serie A. Ο Ντιέγκο Γιορέντε έδωσε το βαθμό στην ομάδα του με… buzzer-beater καθοριστικής σημασίας, μια και τη διατήρησε σε σχετικά ασφαλή απόσταση από του «Βιόλα» στη βαθμολογία, στους τέσσερις πόντους.

Στη Ρόμα γνώριζαν καλά μέχρι σήμερα, έναν Ρανιέρι, τον Κλαούντιο. Σήμερα… έμαθαν και τον Λούκα. Ο 24χρονος αμυντικός της Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ στο 18΄ και «τρελάθηκε», εφαρμόζοντας τέσσερις διαφορετικούς πανηγυρισμούς!

Η Φιορεντίνα δημιούργησε κι άλλες φάσεις μέχρι το ημίχρονο, με Μαντραγκόρα (23΄) και Σότιλ (35΄) να έχουν τις σημαντικότερες.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρόμα πήρε για τα καλά τα ηνία της αναμέτρησης, άσκησε μεγάλη πίεση και έφτασε στην ισοφάριση στο 58΄ με τον Αουάρ. Η χαρά της, όμως δεν κράτησε πολύ. Στο 69΄ο Μαντραγκόρα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 80΄ο Μπιράγκι έχασε μοναδική ευκαιρία με πέναλτι να «καθαρίσει» τη νίκη για τους «Βιόλα», αλλά ο Σβίλαρ απέκρουσε την εκτέλεσή του.

Στα τελευταία λεπτά, όπως είναι λογικό, η Ρόμα «πολιόρκησε» και το τελευταίο της γέμισμα έφερε την ισοφάριση, με ένα τρομερό βολέ του Ντιέγκο Γιορέντε!

Με αυτόν τον «χρυσό» βαθμό, η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Serie A, με την Φιορεντίνα να παραμένει όγδοη, μόλις πέντε βαθμούς μακριά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0