Football Talk

Αλμέιδα για τον... κεραυνό του Γκαρσία: «Είχα καιρό να δω τέτοιο γκολ!»

Αλμέιδα για τον... κεραυνό του Γκαρσία: «Είχα καιρό να δω τέτοιο γκολ!»
Ο προπονητής της ΑΕΚ ξετρελάθηκε με το γκολ του Λιβάι Γκαρσία απέναντι στη Λαμία (10/03, 0-4) και δεν το... έκρυψε στις δηλώσεις του!
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας (10/03, 0-4) στην πρώτη αγωνιστική των Play Offs, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επαινέσει τον Λιβάι Γκαρσία για το εκπληκτικό γκολ του.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Λαμία: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας και την εικόνα που είχε στο παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και για να μπορέσουμε να παίξουμε με τον τρόπο μας και ευτυχώς το καταφέραμε».

Για τη Λαμία σαν ομάδα: «Θεωρώ ότι ήταν ένας επικίνδυνος αντίπαλος και ειδικά στην έδρα τους, γιατί δεν αφήνουν χώρους. Έχουν συγκεκριμένη στρατηγική που είναι μεν απλή και λειτουργούν με τις αντεπιθέσεις κι εμείς ξέραμε πως να το αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε στο κατάλληλο σημείο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο».

Για το γκολ που πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία: «Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να δω τόσο όμορφο γκολ. Ο παίκτης το αξίζει και νιώθω πολύ ευτυχισμένος και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ. Ο Λιβάι πέρα από ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και ‘’μεγάλος’’ άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0