Football Talk

ΟΑΚΑ, Πανθεσσαλικό ή… AEL FC Arena; Όλα τα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

ΟΑΚΑ, Πανθεσσαλικό ή… AEL FC Arena; Όλα τα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!
Η Τούμπα φαίνεται πως... χάνει έδαφος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις και τα επικρατέστερα σενάρια;

Παναθηναϊκός και Άρης θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου και το κύριο θέμα συζήτησης μία ημέρα μετά την πρόκριση των «κίτρινων», είναι το γήπεδο, στο οποίο θα λάβει χώρα το εν λόγω παιχνίδι.

Αρχικά, η ΕΠΟ είχε προκρίνει την επιλογή του ΟΑΚΑ, ωστόσο η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο και με την σειρά της, πρότεινε ως επιλογές την Τούμπα και το AEL FC Arena!

Όσον αφορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» απέρριψαν το σχετικό σενάριο και όπως όλα δείχνουν, ο τελικός θα διεξαχθεί είτε στη Λάρισα, είτε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βέβαια είναι σημαντικό να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες επιθυμούν να διεξαχθεί ο τελικός με την παρουσία θεατών στις κερκίδες, κάτι το οποίο είναι δύσκολο να συμβεί στο Βόλο.

Και αυτό, διότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν επιθυμεί την παρουσία κόσμου, εάν ο τελικός λάβει χώρα στο Πανθεσσαλικό.

Οριστική κατάληξη για το εν λόγω ζήτημα αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο... τραπέζι φαίνεται να υπάρχουν μονάχα οι επιλογές της Λάρισας και του Βόλου!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0