Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 3-1: Γαλάζια… καταιγίδα και οι «πολίτες» δεν παραδίδουν εύκολα τα σκήπτρα τους (video)

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 3-1: Γαλάζια… καταιγίδα και οι «πολίτες» δεν παραδίδουν εύκολα τα σκήπτρα τους (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε τη Κοπεγχάγη να πάρει ούτε… ανάσα (3-1, 06/03). Οι «πολίτες» την διέλυσαν και πήραν εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Καταιγιστική η Μάντσεστερ Σίτι, «έπνιξε» τη Κοπεγχάγη στην Αγγλία (3-1, 06/03) και πήρε εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα αφήσουν τόσο εύκολα τον τίτλο τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι για το back to back.

Από το 5ο  κιόλας λεπτό, ο Άλβαρες με εκτέλεση κόρνερ βρήκε στην περιοχή τον Ακάντζι και αυτός με υπέροχο βολέ έκανε το 1-0.

Ενώ στο 9’ ο Άλβαρες δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με τον Κρεμπάρα να μην υπολογίζει καλά την φάση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Ο Ελιονούσι έδωσε… παλμό στην ομάδα του. Ο Νορβηγός με ένα υπέροχο τελείωμα στο 29ο λεπτό «εκτέλεσε» τον Έντερσον μειώνοντας σε 2-1.

Οι «πολίτες» όμως, πέτυχαν και τρίτο γκολ απέναντι στη Κοπεγχάγη, με φοβερό τελείωμα του Χάαλαντ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για το 3-1.

Ο Μάτσον επιχείρησε να μειώσει και πάλι για τους Δανούς στο 66ο λεπτό, όμως το τελείωμα του δεν ήταν αρκετά δυνατό για να νικήσει τον Έντερσον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρντιόλα):  Έντερσον, Λιούις, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Νούνιες, Άλβαρες, Μπομπ, Χάλαντ

Κοπεγχάγη (Τ. Νέστραπ): Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Γέλερτ, Βάβρο, Μακένα, Ντικς, Φρόχολντ, Όσκαρσον, Κλεμ, Ατσούρι, Ελιονούσι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0