Football Talk

O Χάαλαντ στην Ρεάλ Μαδρίτης ή μήπως στην Μπαρτσελόνα; Αμφίβολη η ανανέωση του συμβολαίου του!

O Χάαλαντ στην Ρεάλ Μαδρίτης ή μήπως στην Μπαρτσελόνα; Αμφίβολη η ανανέωση του συμβολαίου του!

Φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες για μια πιθανή μεταγραφή του Χάαλαντ στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπαρτσελόνα, παρά τις οικονομικές της δυσκολίες, αχνοφαίνεται στο... βάθος. Ο ίδιος, πάντως, άφησε υπόνοια ότι μπορεί και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» τον απέκτησαν το 2022 και τον δέσμευσαν για πέντε χρόνια. Ο Χάαλαντ παρόλα αυτά ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στην ομάδα μετά την λήξη του συμβολαίου του.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (05/03) δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα, με τον προπονητή, τους διευθυντές, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το μέλλον. Όταν ρωτήθηκε, δε, αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, απέφυγε την ερώτηση με... τακτ.

«Το focus μου βρίσκεται κυρίως στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, πριν δύο μέρες είχαμε ένα ντέρμπι, τώρα το Champions League, την Κυριακή έχουμε την Λίβερπουλ, οπότε νομίζω ότι πρέπει απλώς να συγκεντρωθώ σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος Νορβηγός.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του θα ενεργοποιηθεί για τις ομάδες εκτός Αγγλίας το καλοκαίρι του 2024. Τώρα μένει να δούμε αν οι «Λος Μπλάνκος» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το αστρονομικό ποσό των 234 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

Σημειώνουμε, ότι πριν λίγες μέρες ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, εθεάθη μαζί με την μάνατζερ του Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, βάζοντας στο «κάδρο» και τους Καταλανούς. Τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν, όμως, τον σύλλογο την θέτουν εκτός συναγωνισμού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0