Football Talk

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League και ξεκινά με… αφαίρεση βαθμών; Υπάρχει ενδεχόμενο!

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League και ξεκινά με… αφαίρεση βαθμών; Υπάρχει ενδεχόμενο!

Παραβιάσεις κανονισμών, εξέταση της περίπτωσης και… βλέπουμε. Μπαίνει και η Λέστερ σε αυτό το «τρυπάκι», μετά την επιστροφή της στην Premier League. Δεν τιμωρείται ωστόσο, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Πρόκειται δεδομένα για την καλύτερη ομάδα της Championship. Αναφερόμαστε φυσικά στη Λέστερ, η οποία μπορεί να μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, όμως βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Είναι στους 78 βαθμούς και στο +3 από την Ίπσουιτς, ενώ ο μοναδικός τρόπος για να μην επιστρέψει απευθείας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, είναι η 3η Λιντς, να καλύψει τη διαφορά των πέντε βαθμών που έχει από την πρώτη θέση.

Δεν φαντάζει πιθανό. Για την οικονομία της συζήτησης λοιπόν, ας πούμε πως οι «αλεπούδες» θα γυρίσουν στην Premier League. Τι λένε τα νέα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει, αναφορικά με μία αφαίρεση βαθμών, με την έναρξη της σεζόν;

Ας τα πάρουμε από την αρχή… Οι σύλλογοι της Premier League και της Championship υποπτεύονται ότι η Λέστερ έχει ξεπεράσει τα 105 εκατομμύρια λίρες, από πλευράς οικονομικών απωλειών, την τελευταία τριετία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0