Football Talk

Αταλάντα – Μπολόνια 1-2: Ασταμάτητη, «πάτησε» τετράδα με τρομερή ανατροπή! (video)

Αταλάντα – Μπολόνια 1-2: Ασταμάτητη, «πάτησε» τετράδα με τρομερή ανατροπή! (video)

Με μία φοβερή ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά, η Μπολόνια πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Αταλάντα, με το «τρίποντο» να τη φέρνει στην τετράδα της Serie Α. Έκτη συνεχόμενη επικράτηση για την ομάδα του Τιάγκο Μότα.

Η Αταλάντα υποδέχθηκε στο Μπέργκαμο την Μπολόνια για την 27η αγωνιστική της Serie A, σε μία αναμέτρηση με φόντο της τετράδα και το Champions League.

Με την κατοχή μοιρασμένη στο πρώτο μέρος, ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες. Παρ’ όλα αυτά, οι «μπεργκαμάσκι» κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λούκμαν να αξιοποιεί κατάλληλα την ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων να διώξει την μπάλα από την περιοχή του Σκορούπσκι, κάνοντας με σουτ από κοντινή απόσταση το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπολόνια μπήκε από την αρχή δυνατά, πιέζοντας για την ισοφάριση. Η πίεση απέδωσε καρπούς και μέσα σε ένα τετράλεπτο, έφερε «τούμπα» το ματς. Αρχικά, με τον Ζίρκζι στο 57’ που ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έπειτα με το μονοκόμματο σουτ του Φέργκιουσον στο 61’ που την έβαλε σε θέση οδηγού.



Η Αταλάντα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά βρήκε απέναντί της μία συμπαγή άμυνα, που δεν της έδωσε περιθώρια για γκολ. Το 2-1 υπέρ της Μπολόνια έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Τιάγκο Μότα να πατάνε τετράδα με 51 βαθμούς και τους «μπεργκαμάσκι» να μένουν στην έκτη θέση με 46.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Καρνεσέκι, Σκαλβίνι (66’ Μίραντσουκ), Τζιμσίτι, Κολάσινατς, Τζαπακόστα (63’ Χολμ), Πάσαλιτς (63’ Έντερσον), Ντε Ρον, Ρουγγέρι (89' Χεν), Κόπμαϊνερς, Ντε Κετελάρε (66’ Σκαμάκα), Λούκμαν

Μπολόνια (Τ. Μότα): Σκορούπσκι, Πος (46’ Λουκουμί), Μπεκέμα, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν, Φαμπιάν, Φρόιλερ, Φέργκιουσον, Ορσολίνι (46’ Σαλεμάκερς), Εντόι (87' Εμπισέρ), Ζίρκζι (84’ Όντγκααρντ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0