Football Talk

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ 0-2: «Βουλιάζει» η ομάδα του Κομπανί, συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιραόλα! (video)

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ 0-2: «Βουλιάζει» η ομάδα του Κομπανί, συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιραόλα!  (video)

Μπορεί η Μπέρνλι να επιχείρησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να υπήρχαν διαστήματα που ήταν ανώτερη από την Μπόρνμουθ στο «Τερφ Μουρ», όμως το τελικό 2-0 αντικατοπτρίζει τη διαφορά ποιότητας μεταξύ τους. Εξαιρετική η ομάδα του Ιραόλα, πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και συνεχίζει ακάθεκτη.

Προσπαθεί, δημιουργεί φάσεις, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά υστερεί σε ποιότητα η Μπέρνλι, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Μπόρνμουθ στο «Τερφ Μουρ» και βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας.

Πειστική η ομάδα του Ιραόλα, σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και συνεχίζει ακάθεκτη. Εξαιρετικός ο Σεμένιο, πρώτο «διπλό» για τα «κεράσια» στην Premier League, εντός του 2024.

 

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Από μια μπάλα που από ψηλά έφυγε στο χώρο στην πλάτη της άμυνας, ο Τζάστιν Κλάιφερτ με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους «cherries» στο 13ο λεπτό.

Οι «clarets» παρά το γκολ που δέχθηκαν πατούσαν καλά και γερά στα πόδια τους, έφτασαν την κατοχή σε ποσοστό 80%, το μεγαλύτερο που έχουν καταγράψει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (!) άσκησαν πίεση, έκαναν τον Κομπανί να χαμογελά, αλλά η ομάδα χρειαζόταν απαραίτητα γκολ.

Έπαιξε και ο Νέτο το ρόλο του όποτε έπρεπε ν' απομακρύνει τους κινδύνους από την εστία της Μπόρνμουθ. Η Μπέρνλι κατέγραψε 13 τελικές στο πρώτο μέρος, με την επίδοση αυτή να είναι η δεύτερη καλύτερη που έχει παρουσιάσει η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο αναμέτρησης της Premier Leaue, μετά από ένα παιχνίδι με την Τότεναμ το 2020, έχοντας κάνει τότε 14 προσπάθειες για γκολ.

Στο 66ο λεπτό το γκολ του Κούλεν δεν μέτρησε καθώς ο ρέφερι έκρινε πως υπήρχε επιθετικό φάουλ του Μπρουν Λάρσεν στην εναέρια μονομαχία που προηγήθηκε και η Μπόρνμουθ σταδιακά άρχισε να παίρνει μέτρα και ν' αποφεύγει την έντονη πίεση. Και στο 88' ο Σεμένιο με υπέροχο αριστερό σουτ τελείωσε το παιχνίδι για την ομάδα του Ιραόλα, διαμορφώνοντας το 2-0 και φυσικά θλίβοντας άπαντες στην Μπέρνλι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0